Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Quaresma´nın transferi iddialarına ilişkin oyuncuyu bırakma niyetleri olmadıklarını belirterek, "Herkes yazıp çizip anlatıyor. Yalnız habercilik yapan kişilerin biraz araştırma yapması lazım. Benim ismimi, camiamın ismini kullanarak, oyuncuya gelmiş, benle görüşmüş, satılmış falan hepsi palavradan başka bir şey değil" dedi.

Beşiktaş kafilesi yarın akşam Sporting Lizbon ile oynayacağı Avrupa Ligi H Grubu son maçı için Lizbon´a vardı. TSİ 16.30 sularında Lizbon Havaalanı´na gelen siyah-beyazlı kafileyi az sayıda taraftar karşıladı. Portekiz polisi Beşiktaş kafilesinin gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemi alırken özellikle Portekizli oyuncu RicardoQuaresma´nın polis eskortuyla havaalanından çıkması dikkat çekti.

Kafileyle birlikte gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, havaalanından çıkışında Portekizli ve Türk basın mensuplarının sorularını cevapladı. Portekiz basınının Quaresma´nın transferi hakkındaki sorular karşısında Orman yıldız oyuncuyu bırakma niyetleri olmadıklarını belirtti ve "Kendisi de Beşiktaş´ta olmaktan mutlu. Quaresma´nın transferi hakkında hiç kimseyle görüşmem olmadı" dedi.

Fikret Orman Türk basın mensuplarına yaptığı açıklamada da, "Quaresma´nın da ayrılma niyeti olacağını zannetmiyorum. Çok yalan haberler duyuyorum ve üzülüyorum. Geçen gün uykusuz kaldım, banttan televizyon programını seyrediyorum, Ümit Karan diyor ki, "Gelmişler, başkanla görüşmüşler, Atiba´ya 13 milyon Euro istemişler. İşte bugün tekrar görüşecekler. Ben de herkes gibi seyrediyorum. Ne kimseyle bir görüşmem var ne kimseden böyle bir talep oldu. Herkes yazıp çizip anlatıyor. Yalnız habercilik yapan kişilerin biraz araştırma yapması lazım. Benim ismimi, camiamın ismini kullanarak, oyuncuya gelmiş, benle görüşmüş, satılmış falan hepsi palavradan başka bir şey değil" şeklinde konuştu.

Orman Portekiz´e puan almaya geldiklerini de sözlerine ekledi.

Beşiktaş son hazırlığını bu akşam TSİ 21.30´da maçın oynanacağı JoseAlvaladeStad´ında yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antreman öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve takımın yıldız oyuncusu RicardoQuaresma bir basın toplantısı düzenleyecekler.