Özkan YILDIRIM/ÖZEL RÖPORTAJ

   **** Öncelikle bizleri, ekibimizi bu güzel ofisinizde konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum Çağlayan Bey, sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım. 

%100 DOĞAL

   —Bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.1975 Bandırma doğumluyum daha çocuk yaşta ilkokulda ticarete başladım diyebilirim. Tophane Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunuyum. Ekmek fırınları bakımı üzerine sonrasında askerlik dönüşü nakliyecilik sonrasında bir süre 5 sene kadar Azerbaycan Gürcistan Rusya'da ticaretler gerçekleştirdim. Eşimin ameliyatından dolayı ülkemize döndük otomatik kapı sektöründe çalışmalar yürüttük, 16 yıl kadar sürdü bu sektördeki çalışmalarımız. Sonrasında sağlık sektörüne giriş yaptık benim kayınvalidemin 20 yıldır eklem sıvı kaybı vardı yürüyemiyordu. Önce Kayınvalidemin rahat bir şekilde yürümeye başlaması ve evin ihtiyaçlarını giderebilecek şekilde yürümeye başladığını söyleyebilirim, yapmış olduğumuz uygulamalar neticesinde. Ondan sonra ben bu işi yapacağım dedim. Artık kimin ne ihtiyacı var, hangi sıkıntıları varsa ona göre bu bantlarımızdan veriyoruz. Bir anlamda bu ticarete de dönüşmüş oldu. Bu sektöre girdikten sonra ben nüfusun %20’sinin basur olduğunu bu sektörde öğrendim. Bel, boyun fıtık ülkenin yarısında var, kilo vermede yine çok yüksek oranda sıkıntı yaşayan insanlar var. Bize en son zaten çaresizlik halinde geliyor insanlar. Gitmedikleri doktor kalmamış ama bize geldikten sonra şimdi halı sahada maça bile gidiyorlar. Yine annemin stresli bacak sendromu vardı. Oraya buraya gezmeye giderken otobüslerde çift koltuk alırdık ayağını uzatsın diye, o da geçti. Şimdi anneme bakıyorum huysuz bacak sendromu vesaire hiçbir şey kalmadı. Bundan 2 ay önce Ocak sonlarında anneme katarakt ameliyatı teşhisi kondu dedim ki “olma” kullan bakalım şunu dedim, bir ay kadar olmadı ikinci toplantısında öğrendik 15 gün kadar önce ameliyatın olmayacağını ve numaralarının 2.25’den 1.75’e nasıl düştüğünü soruyordu doktor bey.

TAMAMEN BİTKİSEL

 Uzakdoğulu Koreliler bu konuda gerçekten çok önde. Özellikle bu takviye ürünlerde çok kendilerini geliştirmişler. Bir de bunun içerisinde kırmızı Kore Ginsengi hakikaten Cenab-ı Allah'ın bir lütfu. Bizde de adamotu diye tarif ederler ama onlarınki 10-15 yıl toprağın altında kalınca çok daha etkili oluyor. Çok kuvvetli bir bitki. Vücudun Anne karnından çıktıktan sonra olması gereken seviyeye getirir. Birçok kişi bize işte bu ürünü anlatsana diyorlar. Biz de bunu kısaca şöyle anlatıyoruz; kılcal damarlardaki bu işin hassas noktası, kılcal damarlarımız ve arızalı olan bölgenizdeki hücrelerin çalıştırılması esas alınmakta buna eklem sıvı kayıplarından örnek verebilirim. Siz ne kadar dışarıdan takviye serum dahi alsanız vücut bunu yapmadığı sürece kısa bir mesafeden sonra sizi bitirir. Bunu yapması için bu bölgedeki hızlı hücrelerin çalışması lazım. Biz de işte bu ürünle onu gerçekleştiriyoruz tamamen doğal, kılcal damarları ve buradaki hücreleri yeşertiyor, yeşertmeye başlayınca orada bir çalışma oluyor çalışma neticesinde final ve o bölgenin düzenlenmesi ve canlanması anlamına geliyor. 

   ***Peki, bu bantlarınızı hangi hastalıklarda kullanabiliyorsunuz ve bu anlamda tedavilerle halkımıza yardımcı oluyorsunuz Çağlayan Bey.

BİRÇOK SIKINTIYA DERMAN

 —Bel ağrısı, bel fıtığı, boyun düzleşmesi, diz ağrıları, eklem ağrıları, egzama, sedef,  fibromiyalji, huzursuz bacak sendromu, kireçlenme, menisküs, omurga eğriliği, omurga düzleşmesi, romatoid artrit, şeker hastalığı, topuk dikeni, varis konularında oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Tamamen doğal, yan etkisi olmamaktadır, sağlık bantları olarak da bunu sizlere anlatabilirim tamamen tabiattan gelen bir otun etkisiyle bu şekilde olabiliyor ve birçok hastalığa da az önce bahsetmiş olduğumuz gibi iyi yönde etkiliyor. Bunun yanı sıra işte fit bandı, Relax bandı, omega bandı gibi daha birçok alanda kullanmış olduğumuz bantlarımız mevcut. Bursa'da yaşayan insanlarımızı, bu sıkıntılarla uğraşan insanlarımızı da mutlaka ofisimize bekliyorum. Sağlıklı olmak herkesin hakkı. İşin ilginç tarafı bu ürünü devamlı kullanmak zorunda değilsiniz o bölgedeki uzvun sıkıntısı geçtikten sonra kesinlikle bırakabiliyorsunuz böyle bir özelliği de var, bir bağımlılık anlamında kesinlikle etkisi yok. Birçok kişiden sıkıntısını gidermiş olmamızdan dolayı, gelip dua etmeleri bizim için gerçekten çok onur verici bir durum. Ama birçok kesim hala bunun güzel etkisini bilmiyor, tamamen doğal olan bu güzel ürünü mutlaka kullansınlar maliyet anlamında da kesinlikle bütçelerine yük olabilecek bir meblağ olmadığını ayrıca belirtmek istiyorum. Dünya çapında bir marka ve bütün dünyada ruhsatı olan sağlık bandı olarak tanımlayabilirim. Sertifikasyonları helal ürün sertifikası olduğunu da belirtmek istiyorum. Az önce bahsetmiş olduğumuz sıkıntıları olan herkes beklediğimizi mutlaka bilsin. Bir çayımızı kahvemizi içsinler onun eşliğinde elimizden gelen her türlü kolaylığı herkese sağlamak, bizim için de en öncelikli hedefimizdir.

TAMAMEN İNSANLIK YARARINA

Çağlayan Arkun,  “Son olarak başta Bursa'da yaşayan insanlarımız olmak üzere yurt genelinde yaşayan 84,5 milyon Türk insanına Bursa'dan sevgilerimi, saygılarımı göndermek, istiyorum esenlikler diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Hacı İlyas Mahallesi, Sezen Sokak No:4 K:1 D:1

Gsm:0 535 305 29 29

OSMANGAZİ/BURSA