Her insanın karakteri, davranışlar ve fikirleri aynı olmaz. Bazı insanlarla bir araya geldiğinizde kendinizi çok iyi hissedersiniz. Fakat olumsuz düşüncelere sahip olanlarla bir arada olduğunuzda hayatınız kararabilir. Uzak durmanız gereken insan tipleri nelerdir? sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Gönül Köprüsü 28'nci durakta Gönül Köprüsü 28'nci durakta

NARSİSTLER

Kendini saplantı haline getiren ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan kişilere Narsist denir. Her zaman ilgi ve hayranlık isterler.

Üstünlük kompleksine sahiptirler ve bu tür insanlar diğerlerinden empati kurarak gelişirler. Bu tür insanlar tamamen almakla ilgilidir ve nadiren verir.

Onların dünyası tamamen ben, ben ve kendimle ilgili olur. Hayatınızda böyle bir insan varsa, onların harika manipülatörler olduğunu unutmayın.

Kendiniz hakkında çok olumsuz hissetmenize neden olabilirler ve bu tür varlıkları nasıl kontrol edeceğinizi bilmiyorsanız hayatınızı mahvetme gücüne sahip olurlar.

HİSTRİONİKLER

HİSTRİONİKLER 

Hayatlarında dramayı sevenler ve büyük ilgi arayanlar, histrionikler olarak bilinir ve onlardan uzak durmak en iyisidir. Sürekli dramalarıyla hayatınızda bir karmaşa yaratabilirler.

Eğer hiçbir şeyleri yoksa, bir drama yaratırlar ve başkaları hakkında farklı insanlara kötü konuşmaya tenezzül ederlerse şaşırmazlar.

SOSYOPATLAR

SOSYOPATLAR 

Bu insanlar antisosyal ruhlardır ve başkalarına hükmetme konusunda büyük bir eğilimleri vardır. Böyle insanlarla sık sık özsaygınızı kaybedersiniz ve kendinize olan güveniniz zayıflar. İnsanları toplum içinde küçük düşürmek gibi büyük bir alışkanlıkları vardır.

Suçu başkalarına yükleyen tiplerdir. Patolojik yalan söyleme eğilimleri nedeniyle hırsızlığa, cinayetlere de eğilebilirler. Güvenlik açıklarınızı keşfettiklerinde ve size karşı kullandıklarında bundan zevk alırlar, bu nedenle bu tür insanlardan kaçınmak en iyisidir.

PARANOYAKLARPARANOYAKLAR 

Bu tür insanlarla uğraşma konusunda uzman değilseniz, pek bir şey yapamayacağınız bir kişilik düzenidir. Agresif davrandıkları ve hayatlarındaki hemen hemen her şey hakkında çok güvensiz oldukları için zihinsel olarak size zarar verebilirler.

Geçmişteki suçlar ve eski kinler onları asla terk etmez. Bütün dünyanın peşlerinde olduğunu ve onlara zarar vermek için orada olduğunu düşünürler. Yumuşak huyluysanız size çok fazla stres verirler.

PSİKOTİKLER

PSİKOTİKLER 

Büyük bir terk edilme korkusu, ortak aşk sorunları ve hatta diğer faktörlerden dolayı duygusal sorunları olan biri varsa, sınırda nevrotik ve psikotik bozuklukları varsa şaşırmayın.

Ruh hali değişimleri normal değildir ve bu patlamalar etraflarındaki insanlar için zihinsel olarak çok yorucu olabilir.