Yamuk bir el dikişi yapmamak için tırnağınıza iki adet yön çizgisi çekebilirsiniz.Bardaklarınızı beyaz sirke ile parlatabilirsiniz. Bardakları birkaç dakika beyaz sirke içinde bekleterek bulanık tortuları giderebilirsiniz. Lavabonun giderini tıkayın, sıcak suyu açın ve sirkeyi dökün. Ardından ılık suyla durulayın ve hemen kurulayın.Çamaşırlarınızı hızlı bir şekilde kurutmanız gerekiyorsa, ıslak giysilerinizi kuru bir havlunun üzerine koyun ve havluyu giysinin içinde olacak şekilde yuvarlayın. Sonrasında fazla suyu sıkmak için mümkün olduğunca sıkın. Fazla suyu boşalttıktan sonra giysinizi tamamen kuruması için bir askıya asın.Dişlerinizi fırçalamayı unuttuysanız ve diş fırça ve macununuz yanınızda değilse hemen bir yeşil elma yiyin. Elma, ağız kokusunu giderir, ferah bir nefes almanızı sağlar.Jaluzilerinizi elinize giyeceğiniz temiz, eski bir çorap ile hızlıca temizleyebilirsiniz.
Eğer koltuk altı kreminizi veya deodorantınızı kullanmayı unuttuysanız el dezenfektanı acil durumlarda işinize yarayabilir. Yalnızca acil durumlarda kullanmanızı önerdiğimiz bu yöntem ile koltuk altınızın kokmasının önüne geçebilrisiniz.Tırnaklarınızı keserken etrafta uçuşan tırnaklardan şikeyetçiyseniz Pratik bir önerimiz var: tırnak makasınızın yan tarafındaki boşlukları bantlayın. Böylece kesilen tırnaklar banta yapışacak ve siz bantı çıkarıp çöpe atarak tırnak aramakla vakit kaybetmeyeceksiniz.

Hızlıca ateş yakmanız gerekiyorsa cips kullanın! Cipslerindeki yağ, sıvı yağ ve kimyasallar onları mükemmel bir ateş yakma malzemesi yapar.

Meyvelerin daha uzun süre taze kalması için bir limonu diğer meyvelerin yanına koyun.

Düğmeniz koptu kopacak ancak onu dikecek malzemeniz mevcutta yoksa hemen düğmenizin üzerine şeffaf bir oje sürün. Gününüzü kurtaracaktır.

Su samuru ve kedinin eğlenceli anları Su samuru ve kedinin eğlenceli anları

HTHAYAT