İstanbul Pendik’te bir Hannibal damat kayınpederinin dudağını ısırarak parçaladı. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'kara ve ulaşım araçlarını kaçırma ve alı koyma, yaralama, cebir ve tehdit sonucu kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanan M.G. ifadesinde, "Aynı mahallede oturuyorduk. Trafikte karşılaştık. Küfür edince kardeşim aracını önüne kırdı. Araçtan indim. Saldıracağını düşünerek vurdum. Bana vurmaya başladı. Kendisi benden güçlüdür. O esnada canım yanınca ben kendimi kurtarmak amacıyla dudağını ısırmışım. Nasıl ısırdığımı hatırlamıyorum" dedi. D.G. 15 yıllık eşi M.G.’den boşanma kararı alarak baba ocağına döndü. M.G., yaklaşık iki ay önce kayınpederi A.T.’nin evine eşiyle barışmak için gitti. Ancak taraflar anlaşamadı. Aynı mahallede oturan M.G. ve kayınpederi 9 Eylül'de trafikte karşılaştı. M.G. kardeşleri F. ve K. ile annesinin içinde bulunduğu araçla, kayınpederi A.T. ve kayınbiraderi G.T.’nin içinde bulunduğu otomobilin önünü kesti. M.G. kayınpederi A.T. ile yumruklaştığı sırada dudağını ısırarak parçaladı. A.T.’nin engelli oğlu G.T.’de darp edildi.

Motosikletiyle ön kaldırdı, kayarak yere düştü Motosikletiyle ön kaldırdı, kayarak yere düştü

20 DİKİŞ ATILDI
A.T. ile oğlu hastaneye giderek tedavi altına alındı. Dudağı ve çenesine 20 dikiş atılan kayınpeder A.T. damadı ve ailesinden şikâyetçi oldu. Damadının uyuşturucu kullandığını ve başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri süren A.T. ifadesinde, "Kızım çalışmadığı ve evine bakmadığı için boşanma kararı aldı. Bir süre önce evime gelerek beni tehdit etti. Trafikte giderken araçlarıyla önümüzü keserek, M., K., F. ve anneleri F. beyzbol sopalarıyla bizi darp etti. Damadım dudağımı kopardı ve yirmi dikiş atıldı" dedi. M.G. ve ailesi olay yerinden kaçarken polis, kardeşleri K. ve F.G.’yi gözaltına aldı. İki kardeş savcılığın talebi üzerine İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Damat M.G. ise 2 gün önce soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısına teslim oldu.

BARIŞMAK İÇİN GİTMİŞTİM
Savcılıkta verdiği ifadede tersane işçisi olduğunu belirten M.G., "Bir buçuk ay önce boşanma kararı aldık. Eşim babasının evine döndü. Bir ay önce barışmak için evlerine gittim. Kayınpederim beni ölümle tehdit etti. Daha sonra tekrar konuşarak eşyaların paylaşımı konusunda anlaştık. Oğlum bende, kızım da annesinde kalıyordu. Olaydan bir gün önce kızım arayarak oğlumun okula gidip gitmediğini sordu. Önce eşim telefonu aldı hakaretler etti. Sonra da kayınpederim telefonu alarak hakaret etti" dedi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen M.G., kardeşleri gibi  “Kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", “Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı. (DHA)