Gülin ÖZDEMİR

Ülke futboluna ve geleceğimiz olan yeni nesillere hizmet etmek gayesini taşıyan Sırameşeler-Alemdar Gençlik Spor Kulübü geleceğin futbolcularını yetiştirmekte kararlı adımlarla çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün yanında bulunan kafeteryada her gün halka açık. Aileler çocuklarını dilediği zaman gelip izleyebiliyor.  Futbol oynamaktan yorulan sporcular bu kafeteryada dinlenme fırsatı bulabiliyor. Her Çarşamba günü halk günü ilan edilen kulüpte Sanatçı Sadullah Öztürk, halka mini konser vererek türkü severleri türküye doyuruyor.

“ÇOCUKLARIMIZ SPORTİF ALIŞKANLIKLARLA BÜYÜSÜN”

“Sırameşeler mahallesi olarak iç içe büyüyen gelişen ve çok güçlü insan bağları diyaloğu olan aile gibi büyüyen bir neslin zamane insanlarıyız” diyen Sırameşeler-Alemdar Gençlik Spor Kulübü Başkanı İkram Gişi, “Burada bir veli gibi çocuğun hem sportif hem ahlaki değerlerini koruyarak büyütüyoruz.  Futbol tabikii ki önemli ama bu mahallede çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kendilerini korumaları birinci hedefimiz. Bu sebeple de çocukları böyle sportif alışkanlıklarla geliştirerek gelecekte yeni nesillere de hizmet etmiş oluyoruz.  Belediyemiz bize güzel bir tesis kazandırdı. O güzelliğe kat kat güzellik kattık ve de daha da güzel yerlere geleceğimize inancım tam” dedi.

DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

Başkan Gişi sözlerine şöyle devam etti: “Bursa’nın merkezinde olan mahallemizin her yönüyle güzel ve değerli olduğundan kıymetini biliyoruz. Bursa’mıza yapılan yardımlardan Sırameşeler  Mahallesi olarak payımıza düşeni almak istiyoruz. Bu isteğimizi birlik ve beraberlik içinde ilerleyen zamanlarda yapacağımıza eminim.  Bizim güzel insanlarımız temiz halkımızla Sırameşeler-Alemdar Gençli Spor Kulübü olarak bu mahallemizde öncülük yaptığımız bu birleşimden dolayı halkımızın teveccühünden dolayı çok memnun ve teşekkürüz. İlerleyen zamanlarda bunu daha da güçlenerek daha da güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Teşekkür ediyorum.”

Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor