KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün istikrara ulaşmak zor olabilir. Düşünceleriniz, beklenmedik faturalar, hayatınızdaki insanlardan gelen olağandışı davranışlar ve hatta kendi duygularınızdan kaynaklanan bazı türbülanslarla karışabilir. Bugün işleri kontrol altında tutmak imkansız görünebilir, ancak hayatın size sunduklarıyla zarafetle başa çıkmaya çalışın. Kendilerini izole eden veya size soğuk davranan insanlara bir sebep göstermeden saldırmaktan kaçının, farkında olmadığınız bir şey yaşıyor olabilirler.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yeni bir görünüm edinmek isteyebilirsiniz. Bir olay, dramatik, duygusal bir saç kesimi istemenizi veya tüm kıyafetlerinizi yeni bir minimalist gardırop için elinizden çıkarmanızı tetikleyebilir, ancak bu kararlar şimdi ne kadar doğru görünürse görünsünler yarının ışığında olumsuz görünebilir. İçinizden gelen değişiklikleri hayata geçirin ancak bugün hiçbir şey hakkında son kararı vermemeye çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün başkalarının sizden ne istediğini anlamak zor olabilir. İletişim kurmaya ve dinlemeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak verdikleri talimatlar veya sordukları sorular aklınızın kurcalamaya devam edebilir. Genel olarak kendilerini açıklamada kötü olsalar ya da belirli duyguları teslimatlarını deşifre etmeyi zorlaştırıyor olsalar da bunu kişisel olarak almamaya çalışın. Ne kadar çok çalışırsanız çalışın, çabalarınızı kabul etmeyebilirler. Sadece elinden gelenin en iyisini yapabilir ve yarın tekrar deneyebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Anlam eksikliği, sizi yanlış şeylere para harcamaya ikna edebilir. Yeni bir iş girişimine veya hayatınızı iyileştirmesi gereken bir alete para harcamak için başkalarından etkilenebilirsiniz. Daha sonra, sırf onlar için doğru olduğu için bunun sizin için doğru bir şey olmadığını anlayabilirsiniz. Başka birinin hayallerine dalmadan önce, kendi mevcut hedeflerinize ve değerlerinize bir göz atmanız isteniyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün başkalarından gelen eleştirilere karşı özellikle hassas olabilirsiniz. Kendine olan güveninizi aşılmaz bir kaleye dönüştürmeye çalışsanız bile, ara sıra kendinizden normalden biraz daha az emin olmanda sorun yok. Birisi aktif olarak güveninizi de kırmaya çalışabilir. Eleştirilerinin yapıcı olması amaçlanmış olsa bile, büyük ihtimalle bu şekilde karşılanmayacaktır. Gününüzü mahvetmelerine izin vermek yerine, kendinizi dünyanın zirvesinde hissettiğiniz zamanları hatırlayarak güçlendirin!

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün başkalarından gelen eleştirilere karşı özellikle hassas olabilirsiniz. Kendine olan güveninizi aşılmaz bir kaleye dönüştürmeye çalışsanız bile, ara sıra kendinizden normalden biraz daha az emin olmanda sorun yok. Birisi aktif olarak güveninizi de kırmaya çalışabilir. Eleştirilerinin yapıcı olması amaçlanmış olsa bile, büyük ihtimalle bu şekilde karşılanmayacaktır. Gününüzü mahvetmelerine izin vermek yerine, kendinizi dünyanın zirvesinde hissettiğiniz zamanları hatırlayarak güçlendirin!

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Enerji seviyeniz bugün düşük olabilir. Uyuduğunuz zamanki kadar yorgun uyanmak ya da o çok ihtiyaç duyduğunuz uykuyu tamamen kaybetmek hiç sağlıklı değil. Gücünüzü ne azalttıysa, muhtemelen dünkü rutinin aynısını yaşayacaksınız. Hayatınızdaki birinden yardım istemeyi düşünün. Bir veya iki görevde rol alabilir ve sorumluluk sizi ayakta tutmaya yardımcı olabilir. İnsanlara bir şeyler teklif etmekten çekinmeyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Normalde beraber olduğunuz insanlar bugün sizinle çalışmak istemeyebilir. Ne tür bir ilişki olursa olsun ya da genellikle ne kadar kolay bir şekilde bir araya geliyor olursanız olun, şu anda onların eylemlerini sizinkiyle koordine etmek gergin hissettirebilir. Bugünden önce harekete geçirilmiş bir planının varlığında dahi herhangi bir yön almayı reddediyor, hatta tamamen sizi yeniden yönlendirmeye çalışıyor olabilirler. Yarına kadar onlarla karar vermeyi bir kenara bırakmak iyi bir fikir olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Programdaki bir değişiklik, bugün sizi ritminizden uzaklaştırabilir. Molada olsanız bile, rutin rutininizde veya saat diliminizde yapacağınız bir değişiklik, başınızı döndürebilir ve işinizi zorlaştırabilir. Düşünceleriniz ve duygularınızla temasa geçmek zor olabilir, gününüzü sersemlemiş halde geçirirken, sizden çok uzakta hissedebilirler. Kendinizi bu kadar odaklanmış hissetmediğinizde başkalarının sizi itip kakmasına izin vermemeye çalışın. Bu geçici bir süreç ve başınızı dik tutmanız gerekiyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun

Şimdi özel önem taşıyan bir şey söylemek için doğru zaman olmayabilir. Şu anda kelimelerin sizin için karışık veya kötü seçilmiş çıkması daha olasıdır ve diğerleri söylemeye çalıştığınız şeyi yanlış yorumlamaya daha meyilli olabilir. Zihniniz de bir karamsarlık sarmalında kapana kısılmış hissedebilir, bu da ifadelerinizi daha da olumsuz bir şekilde gölgede bırakabilir. Konuşmadan önce bakış açınızı daha iyi şekillendirmek için kendinize biraz zaman verin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün insanları uzaklaştırmaya meyilli olabilirsiniz. Ne de olsa, hala biraz yalnız vakit geçirmek isterken, genel olarak birini takdir edebilirsiniz. Arkadaşlık kurmak iyi olsa da ara sıra onlardan rahatsız olmak ve biraz yalnız zaman istemek sorun değil. Sadece şu anda hissettiklerinizin her zaman hissettiğiniz şekilde olmadığını kabul edin ve bu durumda zihninizin kalbinizi geçersiz kılmasına izin vermeye değer bir gün olabilir. Bu da geçecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün özellikle kendinizin farkında olmayabilirsiniz. Karşılaştığınız insanlara belirli bir imaj sunmaya çalışmak, dış görünümündeki bazı aksaklıklar tarafından engellenebilir. Aynı zamanda tutumunuzun başkaları tarafından yanlış yorumlandığı anlamına da gelebilir veya çevrenizdeki insanları fazla açıklıyor ve daha fazla kafa karıştırıyor olabilirsiniz. Bugün konuşurken kendinizi başkasının yerine koymaya çalışın ve evden çıkmadan önce aynaya bakmayı unutmayın. (HTHAYAT)