KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanlar bugün kalabalığın arasından sıyrılma arzunuzu anlayacak ve takdir edecek. Bu sizin açınızdan bir kibir işareti değildir. Sadece şu anda özellikle anlayışlısınız ve insanların iyi tavsiyenize ihtiyacı var. Spot ışığına adım atmaya ve parlamaya hazır olduğunuza göre size sunulan fırsatları kabul edebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Diğer insanların şu anda bulunduğunuz yerden başka bir yerde, hatta her zaman düşündüğünüzden farklı bir insan olmanızı istemeyeceğinden emin misiniz? Kimliğiniz ve insanların sizi tanıdığı şekil hakkındaki bazı sorular artık sizi rahatsız etmeye başlıyor. Görmezden gelmek yerine düşünmek için biraz zaman ayırın. Bulduğunuz cevaplar hemen tamamen anlamlı olmayacak. Bugün temel sorunlara odaklanmayı deneyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Büyük bir dönemin yaklaştığını ayak seslerinden anlıyorsunuz. Bir şeyler olduğunu biliyorsunuz ama ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok. İçinizdeki görünmez hisle hareket ediyor ve farklı bir yöne çekiliyorsunuz. Bugün başkalarının duygularını da hissedebilirsiniz. Kalbinizi dinleyerek ve vücudunuzdaki hissi hissederek başlayın ancak o zaman duygularınızın yoğunluğunu yargılayabileceksiniz. Bunun geçici bir heves mi yoksa gerçek bir tutku mu olduğunu zaman gösterecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün her zamankinden daha da cömertsiniz ve bu durum sadece maddiyatla sınırlı kalmıyor. Başkalarının size güvendiği sorunları çözmek için kendinizi nasıl adayacağınızı biliyorsunuz ancak o kadar önemli değillerse, insanların sorunlarıyla sizi rahatsız etmeleri akıllıca olmaz. Bir süreliğine kendinize bakmanın tam zamanı.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yakın zamanda bazı önemli kararları ertelemek ve baskıya boyun eğmemek için doğru olanı yaptınız. İyi biliyorsunuz ki bazen ilerideki yoğun zamanlar için rahatlamak ve dinlenmek önemlidir. Bugün kendinizi yenilenmiş ve dünyayla mücadele etmeye hazır hissedeceksiniz. Sorunlarınıza farklı bir bakış açısıyla bakıyorsunuz ve olaylar hakkında çok daha iyimsersiniz. Şimdi duruma sakin bir şekilde bakabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Biraz yavaşlar ve rahatlarsanız çevrenizdeki insanlar bunu gerçekten takdir edeceklerdir. Her zaman etrafta koşuşturuyor gibisiniz, o kadar ki, aslında size yakın insanları, özellikle de ailenizi ihmal ediyor olabilirsiniz. Bu zamanlarda size gerçekten ihtiyaçları, sizinle tartışacakları sorunları var. Sizin için gerçekten önemli insanlara şefkat sunmak için gereksiz işlerinizi erteleyebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün söylediğiniz her şey ekstra anlamlı ve özenli olabilir. Etrafınızdaki herkes sizinle aynı hassas duyguları paylaşmıyor olabileceğinden, ince düşünceli beklentilerinizi yükseltmek hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. İnsanların konuştuklarınızdaki alt metinleri anlaması size karşı olan sevgilerinin bir göstergesi değildir. Bunu hatırlamakta ve açık bir iletişim kurmakta fayda var.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün bazı gerçekleri ortaya çıkarmak ve belli hedeflere ulaşmaya aşırı odaklandığınız için asıl önemli olan şeyleri gözden kaçırmış olabileceğinizi fark edebilirsiniz. Dünyayı kendi özel yolunuzla, onu gördüğünüz şekilde açıklamayı seviyorsunuz ve ille de gerçekte olduğu gibi değil. Bu senin sırrın. Biliyorsun ki, başka hiç kimse dünyayı senin gördüğün gibi göremez.

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendi karakterinize çizdiğiniz sınırları biraz genişletmeye ne dersiniz? Düşünmeden hayır dediğiniz fırsatlar sizden çok şey kaçırıyor olabilir. Şimdi bunları geride bırakıyor, asla bir yere varmayan görkemli fikirlerden bahsetmek yerine harekete geçmeyi tercih ediyorsunuz. Yine de bugün gerçekten bir şeyleri derinlemesine tartışmak isteyebilirsiniz. Bunun hakkında bir şeyleri değiştirebileceğiniz bir şey olmasına dikkat edin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün dünyayı tamamen mantığa dayalı ve soğuk bir yer olarak görmeye ara vermelisiniz. Muhtemelen akıl yoluyla bulamadığınız bazı çözümler şimdi size duygular ve iç ses yoluyla ulaşabilir. Buna en uygun ortamı yaratmak için gereksiz tartışmalardan kaçınız ve gerek içsel gerekse dışsal olarak en huzurlu olanı hedefleyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Objektif olmadığınız için bazen hata yapabilirsiniz. Diğer insanların da sizin gibi olmasını dileme eğiliminiz var ancak bu bugün böyle olmayacak. Sağduyunuzu ve mantığınızı kullanıyorsunuz, daha doğrusu aklınız sizin yerinize konuşuyor. Yargılarınızın kişisel duygularınızla hiçbir ilgisi olmadığı için insanların sizi dinlemesi için harika bir gün olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hayata ve insanlara karşı oldukça sevgi dolusunuz ve bu, günlük hayatın tüm küçük ayrıntılarıyla sizi rahatsız edecek gün değil. Harika diplomatik becerilerinizi kullanmak için bugün mükemmel durumu bile bulabilirsiniz. İnsanlar arası iletişimlerde yön verici bir konumda bulunabilir ve bundan birçok çıkar sağlayabilirsiniz. (HTHAYAT)