Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu Ünlü televizyoncunun tercihi Kuşadası oldu

Sevgili Koç ;Radikal kararlarla içli dışlı olacağın bir gün. Çevrende sana oldukça yakın olan bazı arkadaşlarının aldığı kararlar senin de cesaretini toparlayıp benzer hamleler yapmana neden olabilir. Cesaret bulaşıcıdır. Bunu kullanarak dilediğin ve hayallerindeki geleceği inşa etmeye başlayabilirsin. Öte yandan hevesini kırmaya çalışan insanlara aldırış etmemeni tavsiye ederim. Başkalarının başarılarını kıskanarak bugünlere gelmiş kişilikleri dikkate almamalısın. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Boğa;Son günlerde kendi kıymetinin ve donanımının farkına daha iyi varman gün içerisinde kalkışabileceğin işlerin boyutunu değiştirecek gibi gözüküyor. Bu gibi anlarda tavsiyem, hiç düşünülmemiş ve ilk etapta önyargıyla karşılanan fikirlerini savunmaktan vazgeçmemen olacaktır. Emin ol tavırlarının bu şekilde olması başarıya ulaşmandaki en temel etken. Fakat hissettiğin özgüven nedeniyle çevrendeki insanlara karşı üstten bir tavır sergilememen gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde gün içerisinde karşılaşabileceğin sorunlar güzel giden gününü bir anda tersine çevirebilir. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili İkizler;Ailen ile ilgili duygularının fazlasıyla güçlü olacağı bir gün olacağa benziyor. Özellikle gün içerisinde sürekli geçmişe dair şeyler düşünmen, ruhsal olarak iyice hassaslaşmana neden olacaktır. Bu gibi anlarda sevdiklerinle birlikte kafanı dağıtabileceğin etkinliklere katılman hislerinden biraz olsun uzaklaşabilmen konusunda etkili olabilir. Ama hislerinden dolayı da pişmanlık duymamalı ve onları ertelemek yerine kendini hazır hissettiğinde sorunları çözebilmek adına kolları sıvaman gerektiğini de hatırlatırım. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Yengeç; Grup çalışmalarına oldukça yatkın olacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda elde ettiğin fırsatlar hem iş arkadaşlarınla yakınlaşabilmen için iyi bir fırsat, hem de yaratıcı işleri hep birlikte daha efektif bir formda ortaya koyabilmeniz için oldukça iyi bir şans. Bu nedenle sana önerim, elinden geldiğince uyumlu olmaya çalışman olacaktır. Bu sayede başladığınız projeler daha kolay ve zorlamadan son noktalarına ulaşabilir. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Aslan;Sosyal çevrende arada kalmaktan sıkıldıysan artık mantığın ve duyguların arasında bir denge oturtman gerekiyor. Özellikle ikili iletişimlerin esnasında fazla duygusal kararlar alarak kendini zor durumlara sürüklüyor olabilirsin. Fakat bu durum fazlasıyla büyük bir enerjinin kaybolmasına neden olacak gibi gözüküyor. Sana önerim, kararlarını daha çok mantığın ile almaya çalışman olacaktır. Bu sayede rasyonellikten uzak kararlar vermekten kaçınabilirsin. Ve emin ol bunu yapman fazlasıyla rahatlamana yardımcı olacak gibi. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Başak;Üzerindeki ölü toprağını atacağın bir gün. Özellikle sosyal yaşantına dair alacağın bazı kararlar hem seni, hem de sana oldukça yakın olan birkaç kişiyi doğrudan ilgilendirebilir. Sana önerim, bencil davranarak çevrendekileri görmezden gelmemen olacaktır. Eğer yapacağın seçimler başkalarının hayatlarını da ilgilendiriyorsa onlara da danışman daha doğru ve daha sorumluluk sahibi bir karar olabilir. Öte yandan günün ortalarına doğru iş yerinde üstlerinle aranda ufak bir gerginlik yaşanması mümkün. Yanlış anlaşılmalardan dolayı çıkabilecek bu sorunlar karşısında sakin olmanı ve uzlaşmacı bir tavır takınmanı öneririm. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Terazi;Artık çevrendeki insanları değil, kendini düşünmen gereken bir gün. Özellikle son zamanlarda sürekli başkalarının istekleri ve arzuları doğrultusunda hareket ettiğinin farkına varmış olman, seni uzun uzun düşünmeye itebilir. Sana önerim, kendine gelmen ve artık enerjini kendi geleceğin için harcaman olacaktır. Her ne kadar arkadaşlık ilişkileri önemli olsa da bu durumun art niyetle kullanıldığı zamanlarda ne yazık ki yok değil. İşte tam olarak bu noktada kontrolü eline almalısın. Cesurca hareketler sergilemekten çekinmemen gerektiğini hatırlatırım. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Akrep;Önsezilerin her zaman doğru çıkması ve maalesef hislerinde hiç yanılmaman gün içerisinde canını sıkabilecek yegana şeylerden birisi. Özellikle çevrendeki insanların hisleriyle ilgili olan düşüncelerin gün içerisinde canını büyük ölçüde sıkabilir. Sana önerim, karşılaştığın durumları elinden geldiğince görmezden gelmen olacaktır. Hayat her şeye can sıkmak için çok kısa. Öte yandan akşam saatlerine doğru yeni bir arkadaşlık edinmen mümkün. Dertlerini ve sıkıntılarını bu kadar yakın zamanda kurulan bir arkadaşlığınla rahatlıkla paylaşabiliyor olman kafanın büyük ölçüde rahatlamasına yardımcı olacağa benziyor. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Yay;Hayatında yeniliklere hiç olmadığın kadar açık olacağın bir gün seni bekliyor. Emin ol böylesi daha iyi. Her zaman değişime açık olman ve kendini günden güne geliştirmen ilerleyen süreçlerde kafanın da açılmasına büyük oranda yardımcı olacağa benziyor. Fakat bu kadar hızlı bir değişim sürecinin içerisindeyken özel hayatında yaşanan sorunlarla ilgilenemeyebilirsin. Sana bu konuda baskı yapan insanları da görmezden gelmeni öneririm. Zaten kendin için yeni ve tanımadığın bir koşulun içerisindeyken senden beklenenler fazla olmaya başlıyor. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Oğlak;İş hayatında çevrendeki insanlarla anlaşmakta güçlük çekebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana önerim, elinden geldiğince uzlaşmacı bir tavır takınman fakat sınırlarının da aşılmasına izin vermemen olacaktır. Emin ol dengeli bir iletişim modeli oturttuğunda bu ikisinin de mümkün olduğunun sende farkına varacaksın. Öte yandan işkolik tavırlarının başkaları tarafından da manipüle edilmesine izin vermemelisin. Eğer fazla bir enerjin olduğunu hissediyorsan bunu kişisel hayatın için kullanman daha doğru ve daha yararlı olacaktır. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Sevgili Kova;Meslek hayatın konusunda fazla hırslı bir tavır takındığını hissetmen mümkün. Sana önerim, bu enerjini kaybetmemen olacaktır. Ancak bu sayede kendine yeni ve daha iyi koşullar yaratabilir, hayallerindeki gibi bir gelecek inşa etmeye başlayabilirsin. Öte yandan akşam saatlerine doğru oldukça geçmişten gelen bir dostlunla şans eseri yolların kesişebilir. Anın tadını çıkar ve bugünlük mesleki hırslarını ve kaygılarını bir kenara koy. Enerjinin tamamını tek bir günde tüketmek zorunda değilsin. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ????

Segili Balık;Bir şeyi kafana koyduğun zaman onunla ilgili karşına çıkan tüm zorlukları bedeli ne olursa olsun aşıyorsun ve bu hırsın bugün olduğun yere gelmeni sağlayan esas etken. Sana tavsiyem, hiç bir zaman bu enerjini ve motivasyonunu kaybetmemen olacaktır. Bu sayede hedeflediklerini başarma konusunda hiç zorlanmadan devam edebilir, başarılarına yenilerini ekleyebilirsin. Fakat akşam saatlerine doğru hayatına girecek yeni bir kişi kafanı fazlasıyla karıştıracak gibi gözüküyor. Eğer kendini bir ilişkiye hazır hissetmiyorsan doğru anı beklemen gerektiğini hatırlatırım. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. ???? (Onedio.com)