Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Gülşen sahne kıyafetlerinden dolayı çok sayıda eleştirinin odağında oldu. Giydiği kıyafetler ve sahne şovlarıyla dikkat çeke Gülşen'e her sabah Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali tarafından ağır eleştirilere uğradı. Kendisine striptizci diyen 3'lü hakkında şikayetçi olan Gülşen'in şikayetine mahkemeden bakın ne karar çıktı?

gulsen.jpg

SAHNE ŞOVLARI VE KIYAFETLERİNDEN DOLAYI AĞIR ELEŞTİRİ

46 yaşındaki Gülşen, son zamanlarda sahne ve kıyafetleriyle sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Giydiği enteresan kıyafetlerle dikkatleri üzerine çeken Gülşen'e beğeniler kadar eleştiriler de gelmeye devam ediyor. Eleştiri yapanlar arasında Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali de var. Yayında Gülşen hakkında ağız sözler sarf eden 3 yorumcu için Gülşen şikayetçi olmuştu.

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

seren.jpg

O HAKARETLER İÇİN KORUMA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kendisine yöneltilen, 'Striptizci, Müstehcen dergilerin kapan yıldızı, cinselliği ile tutunmaya çalışıyor' ağır eleştirileri affetmeyen Gülşen, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde ise ünlü bir sanatçı olduğunu sahne kıyafetlerinin konuşulmasının son derece normal olduğu ve yorumların ise ölçüsüz ve hakaret dolu olduğunu belirtti.

strip.jpg

ŞİKAYETTEN KORUMA KARARI ÇIKTI

Ünlü şarkıcı, Aile Mahkemesine başvurarak şikâyet ettiği sunucuların kendisi hakkında yorum yapmaması için koruma kararı aldırdığını kaydetti.