Bursa Emniyet Müdürlüğü, bir sosyal mesajlaşma grubunda ilkokullu çocuklara seyyar satıcı kılığındaki kişiler tarafından uyuşturucu madde verildiği iddiasıyla ilgili paylaşımların asılsız olduğunu duyurdu.
Trabzon ve Eskişehir'de benzer asılsız paylaşımların devreye alındığını belirten yetkililer, Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucu ve satıcıları ile her zaman titiz bir şekilde mücadele ettiğini ifade ettiler.
Bursa sınırları içerisindeki okul önlerinde iddia edildiği gibi durumların yaşanmadığını ve yaşanmaması için de tüm önlemlerin alındığını kaydeden yetkililer, "Bursa'da uyuşturucu ile mücadele sadece okul önlerinde değil, şehrin her bölgesinde taviz verilmeden titizlikle gerçekleştiriliyor. Asılsız haberlere lütfen itibar etmeyin. Şüpheli durumları emniyet güçlerine bildirin" dediler.
Öte yandan Bursa'nın narkotik suçlarla mücadelede başarısı son bir yılda gerçekleştirilen büyük operasyonlarla günyüzüne çıkarken, bu operasyonlarda 300'den fazla satıcı tutuklandı.
Bursa'nın Türkiye genelinde uyuşturucu risk haritasında 12.sırada yer aldığı öğrenilirken, yapılan tüm ihbarların titizlikle değerlendirildiği, ihbarcıların kimliklerinin de kesinlikle gizli tutulduğu kaydedildi.

İnegöl Jandarması suç makinesini yakaladı İnegöl Jandarması suç makinesini yakaladı

Kaynak: İHA

Editör: Ezgi Özdaş