Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi

Instagram hızlı bir giriş yapan Yağmur Atacan, dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Kendinden 8 yaş büyük ünlü manken ve oyuncu Pınar Altuğ ile evlenen Atacan, eşini paylaşmayı ihmal etmiyor. Son paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine düşen Yağmur Atacan, eşinin bikinili pozunu paylaşıp bakın ne dedi?

Evlilikleri kadar aradaki yaş farkıyla da gündemde gerini koruyan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti haklarında çıkan kötü haberlere aldırış etmeden evliliklerinde 15 yılı geride bıraktı. Sosyal medyaya yeni giren Yağmur Atacan, hesabını aktif kullanırken, eşiyle olan özel anlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Eşi Pınar Altuğ hakkında çıkan yaş haberlerinden birini paylaşan Atacan öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı. İşte o paylaşım.

pinaraltugkacyasinda.jpg

ARALARINDA 8 YAŞ SÜREKLİ ELEŞTİRİ ALIYOR

2008 yılında beraber oynadıkları bir dizide anne-oğul rolünü oynayan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin su adında bir kızları var.

yagmuratacanifsa.jpg

15 yıldır evli olan çift hakkında ayrılık haberleri ara sıra magazinde yer alırken, aralarındaki yaş farkı da en çok konuşulan haberler arasında. Aralarında 8 yaş bulunan çift, haberlere aldırış etmeden evliliklerinde 15 yılı tamamlandı.

ygmur-atacan.jpg

YAŞ HABERLERİNE PINAR ALTUĞ'DAN SERT CEVAP

39 yaşında olan Yağmur Atacan'ın eşi Pınar Altuğ 47 yaşında. Haklarında sürekli çıkan yaş haberlerine bazen sert cevaplar veren Pınar Altuğ, son zamanlarda takipçilerine de cevap vermeye başladı. Eşi Yağmur Atacan ise Pınar Altuğ'un yaşına rağmen formunu korumasını konu alan bir gazete haberini paylaşarak yorum yaptı.

pinaraltugyagmur.jpg

YAĞMUR ATACAN EŞİ HAKKINDA ÇIKAN HABERİ TİYE ALDI

Hemen hemen her gün magazinde yer alan Yağmur Atacan Pınar Altuğ çifti bazen sert eleştirilere maruz kalıyor. Eşinden büyük olan Pınar Altuğ'a aradaki yaş farkından dolayı kötü yorum yapanlara Altuğ, sosyal medya hesabından zehir zemberek yorumlarla karşılık veriyor.

yagmuratacakkimdir.jpg

Yaşına rağmen forumunu koruyan Altuğ'un bikinili fotoğrafları da son zamanlarda sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bir gazete giydiği bikinisi ile tatil yaparken görüntülenen Pınar Altuğ için yazılan bir haber eşi Yağmur Atacan'ın dikkatini çekti.

pinaraltugesi.jpg

"DAHA FAZLA DİRENEMİCEM!"

Eşi Pınar Altuğ hakkında çıkan bir haberi tiye alan Yağmur Atacan, o haberi Instagram hesabından paylaşarak yorum yaptı. 47 yaşındaki eşi hakkında 'Yıllara meydan okuyor' başlıklı haberi yayınlayan Atacan, "Her sene 'Yıllara meydan okuyor! Hangi yıllar len bu yıllar. Daha fazla direnemeyeceğim ben. Yaşlanıyorum" notuyla paylaşım yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM

yagmuratacanpaylasim.jpg