Ufuk IRGAŞ

Bursalılara ciğeri sevdiren adam olarak isim yapan İzzet Yıldırım, ciğer sevenleri Nilüfer’de bulunan Sheraton Otel karşısında bulunan, Ciğerci Dedo isimli işletmesine beklediğini söyledi. Ciğer, dürüm, pide, kebap, lahmacun ve çorba gibi damak zevkine uygun yiyecekleri Bursa ve çevre illerden gelen müşterilerine sunduklarını ifade eden, Urfa kökenli işletmeci İzzet Yıldırım’la müessesinde bir söyleşide bulunduk.

MÜŞTERİ BAŞ TACIMIZDIR

Özellikle Urfalıların ve ciğer sevenlerin tercih ettiği Ciğerci Dedo Restoran’ın işletmecisi İzzet Yıldırım’la yaptığımız söyleşide bize şu açıklamayı yaptı: "Ekmeğini yediğimiz ve doyduğumuz Bursa’mızda günümüzde mantar türer gibi ciğer restoranları açılmakta. Araştırmalarıma göre bunların birçoğu müşterilerine gereken hizmetleri verememekte ve de ülkemize musallat olan koronavirüs sonucu çok işletme faaliyetlerine son vermek zorunda kaldı. Ustalarım Ramazan Yarcı ve Fuat Kılıç, fırıncım Halil Tavaş, şef Umut Önder ve ben İzzet Yıldırım Bursa ekonomisine katkıda bulunduğumuz sektörümüzde helal kesim, Urfa'ya özgü yüzde yüz kuzu şiş ciğerini Bursalılar ve Bursa'da yaşayan Urfalılara sunmanın onur ve gururunu yaşamaktayız.”

AZ OLSUN HELAL OLSUN

“Ben ve personelim, velinimetimiz olarak gördüğümüz müşterilerimizi baş tacı yaptık ve az olsun helal olsun düsturu ile hizmet vermekteyiz” diyen Yıldırım, “Şimdiye kadar birçok bürokrat, sanatçı, siyaset adamı ve iş insanı müessesemizde konuk ettik. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket eden restoranımıza bir gelen adeta müdavim oluyor. Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Kocaeli gibi şehirlerden rezervasyon ile gelen müşterilerimiz de mevcut. Bir marka haline gelen müessesemize hak ettiği bu gururu yaşatan personelim ve müşterilerimize ben buradan teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” değerlendirmesin yaptı.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de