Akın GÜLER

Fenerbahçe Çağrışan Futbol Okulları’nda genel koordinatörlük görevini yürüten, başta Gençlerbirliği olmak üzere birçok profesyonel kulüpte top koşturan, teknik adam olarak da 15’e yakın profesyonel kulüpte antrenörlük yapan, Bursa’nın önemli teknik adamları arasında saygın bir yer edinen ve UEFA A Diploma sahibi Teknik Direktör Hasan Terzi, geleceğin futbolcularını yetiştirmek için kolları sıvadı.

FARKLI GRUPLARLA ÖZEL ÇALIŞMA

Mudanya’nın Çağrışan bölgesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve 200’ü bulan sporcu sayısıyla yaz kış çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Çağrışan Futbol Okulları’nın ilk amacının Sarı Lacivertlilere oyuncu yetiştirmek olduğunu söyleyen Terzi, “Türk futboluna kaliteli ve karakterli oyuncular kazandıracağız. Bursa’nın bu anlamdaki potansiyelini değerlendirmek istiyoruz. Açık ve kapalı sahalarımızla haftanın 4 günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Divan Kurulu ile görüştü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Divan Kurulu ile görüştü

YEREL LİGLERDE MÜCADELE

‘İyi İnsan, İyi Birey ve İyi Sporcu’ ilkesiyle yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe Çağrışan Futbol Okulları’nın bünyesinde grup antrenörlüğünü Gizem Özcan ve İsmail Özgür yapıyor. Futbol Akademisi aynı zamanda Nilüfer Gençlik Spor Kulübü adıyla U11, U12 ve U14 yaş kategorilerinde yerel liglerde mücadele ediyor.