TGRT Haber´de Mehmet Aydın´ın konuğu olan Beyaz Futbol´un moderatörü Ertem Şener´di.

Ünlü futbol sunucusu Ertem Şener, Türkiye A Millî Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terimin kendisiyle neden konuşmadığını açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar yüzünden Fatih Terim ile küs olduğunu açıklayan Ertem Şener Terim´in neden küstüğünü şu sözlerle açıkladı:

"Ahmet Çakar programda Karton İmparatoru benzetmesi yaptı. Rasim Ozan da başka bir şey dedi. Fatih Hoca bana küstü. Neden yayını kesmedin diye, benimle o olaydan dolayı konuşmuyor. Ama ben o programı bitiremezdim, nasıl bitirebilirim? Benim kanala karşı bir yükümlülüğüm var..." dedi.

ERTEM ŞENER KİMDİR?

Ertem Şener 1975 yılında Malatya´da doğmuştur. İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi´ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır.

Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV´de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programları sunmaktadır.