Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül
Özkan YILDIRIM
•       Öncelikle Necdet Bey, bizi bu güzel doğa harikası işletmenizde konuk ettiğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Röportajımıza sizi tanıyarak başlayalım? Sonrasında da Şelale Yeşil Vadi Restaurant ile ilgili bizlere ve okuyucularımıza bilgiler verirseniz sevinirim?
 
BAHAR YAKLAŞIYOR, DÜĞÜN KAYITLARIMIZ BAŞLADI..
Ben Necdet Diler, 1968 doğumluyum. Bursa-Kestel Burhaniye Mahallesi'nde yaşıyorum. Burada güzel bir mesire alanımız vardı, ayrıca bunun yanı sıra bir hayvan çiftliğimiz var, Burhaniye Mahallesi'nde Yeşil Vadi Diler Besi Çiftliği adında, burada  büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarımızı özel olarak kendi işletmeniz için beslemekteyiz, üretmekteyiz. Burada özel olarak beslemiş olduğumuz hayvanlarımızın, güzel ve lezzetli etlerini kendi işletmemizde insanlarımızla paylaşmak ve sunmak için bu 45.000 metrekareden ibaret olan mesire alanımızda neden kendi işletmemizi kurmayalım diye  düşündük ve böylelikle bu güzel mesire alanımızı hem de bu özel besi hayvanlarımızı müşterilerimize sunmak düşüncesi ile bu güzel mekanı açtık. Yaklaşık 3 yıldır bu sektörün içerisindeyiz, fakat  restaurantımızın devreye gireli 9 ay kadar oldu. Konuklarımız  hem Kestel'den gelenler hem Bursa'dan gelenler hem de gelen geçen kişiler çok memnunlar. Tabii sadece restaurant olmaması ,bunun yanı sıra birçok hizmetinde olması insanlarımızın güzel bir şekilde burada eğleniyor olmaları neticesinde  ayrıca güzel bir sonuç  ortaya koymuş olduk.
ADRENALİN, HEYECAN HER ŞEY BURADA..
Bununla birlikte 1500 Kişilik düğün salonumuz var, düğün salonumuzun  yemeğini de yine buradan karşılıyoruz ,alt tarafta yine mutfak tertibatımız  var.Sadece tabii restaurant ve Düğün Salonu olarak değil ayrıca bunun yanı sıra Adrenalin parkımızda bulunmakta bu adrenalin parkımızda,  Zippline’ nimiz var, dev salıncağımız mevcut ve bunun yanı sıra ATV turlarımızda var. Çocuklarımız için  trambolinimizin de olduğunu unutmadan eklemek isterim. Safari turlarımız ile burada bir  Küreklidere Şelalesi’miz var oraya gidebiliyor isteyen  konuklarımız, bir de yine  Gözede Köyünün orada bir Gölet var oraları da çok güzel resmen bir doğa harikası. Kışın yine kar  turları da yapabiliyoruz Uludağ-Yedigöller'e doğru  elbette yolun ve  kar yüksekliğinin izin  vermesi durumunda, Göller Bölgesi’ne kadar gidebiliyoruz. Bu safari turlarımızda gelen konuklarımızdan çok güzel bir teveccüh görmekte , sabah kahvaltıdan sonra tura çıkan konuklarımıza elbette isteyenlere öğlen saatlerinden sonra öğle yemeği , yada sonrasında akşam yemeği de verebilmekteyiz. Anlayacağınız burada sadece bir kahvaltı yada öğle-akşam yemeği  konsepti değil ailelerimizin , konuklarımızın değerli kıymetli saatlerini dolu dolu geçirebilmeleri için düşünülmüş bir çok aktivitelerimiz bulunmakta.
 
•      Peki Necdet Bey bizlere  menülerinizle  ilgili bilgi verebilir misiniz?
DEĞİŞİK MENÜLER,ÖZEL LEZZETLER..
Menülerimizin  çoğunluğu kendi ürünlerimizden  meydana gelmekte, sucuklar kendimizin, etler yine kendi çiftliğimizden gelme ürünler, domates biber  gibi ürünler yine özel Olarak Çiftliğimizin yanındaki bahçede üretmekteyiz oradan taze taze getiriyoruz.
 
ETLERİMİZ KENDİ ÇİFTLİĞİMİZDEN..
Bizim en büyük özelliğimiz tamamen doğal olarak üretmiş olduğumuz etlerimizi  konuklarımıza  sunuyor olmak ve tabii ki bunun yanı sıra profesyonel bir hizmet anlayışı kaliteli ve uygun fiyatta bizim için çok önemli. Bu bağlamda  biz de burada bunları sunmak istiyoruz. Hepsini bir arada bulunduruyoruz. Sonuçta bu anlattıklarımızdan bir ya da birkaçının  olması yetmiyor biz bu hizmetin tamamını sunmuş  olmamız tabi bizi bu bağlamda diğer işletmelerden ayırıyor. Ayrıca Sabah serpme kahvaltımızda 20 çeşit kahvaltılık ürün bulunmakta. Burada gün boyu dopdolu bir hizmet anlayışı sunma  çabasındayız. Bu hizmet anlayışının da gerçekten güzel bir teveccüh gördüğünü de ayrıca eklemek  istiyorum  konuklarımızdan . 
 
 Molanızı burada verin pişman olmazsınız
 
• Necdet , Bey bizim sormak istediklerimiz merak edilenler bu kadar sizde son olarak neler eklemek istersiniz? Kestel'de yaşayan, Bursa'da yaşayan ya da buralardan  gelip geçen insanlarımıza ne gibi mesajlar vermek istersiniz?
 
Biz,  hem Kestel’de yaşayan insanlarımıza, hem de Bursa'da yaşayan ve de buralardan yakınlardan gelip geçen hem damak lezzet-i arayanlara hem de bunun yanı sıra gün boyu hem kendileri hem de çocuklarının eğlenebilecekleri güzel  kaliteli zaman geçirebilecekleri bir yer, bir mekan, bir işletme olduğumuzu ayrıca hatırlatmak  istiyorum. Dediğim gibi sadece burada damakları çatlatan lezzetlerimizle  değil aynı zamanda parkımızda doğa ile iç içe doğa ile baş başa keyifli güzel heyecanlı aktiviteler  eşliğinde zaman geçirmenin de çok moda olduğu  günümüzde bütün herkesi  mekanımıza davet ediyorum. Ve buradan bütün vatandaşlarıma, bütün insanlarımıza sağlık, sıhhat afiyet ve esenlikler diliyorum. 
 
DOĞA  İLE BAŞBAŞA..
Sadece bir kahvaltı ya da bunun yanı sıra öğle yemeği ya da akşam yemeğinin yanında çocuklarınızın ve kendinizin mükemmel bir zaman geçirebileceği, yeşillikler içerisindeki adrenalin Parkı ile birlikte, isteyenlere doğa turları fırsatları da sunan profesyonel ekibiyle   hizmet vermekte olan, otopark sıkıntısı yaşanmayan bu güzel cennet köşesini bende gezmiş ve görmüş bir kişi olarak bütün lezzet severlere ,doğa severlere, adrenalin  tutkunlarına  herkese bu güzel mekanı bilhassa önermek istiyorum. Kesinlikle memnun kalacağınızı da ayrıca eklemek istiyorum. 
     İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Saitabat yol Güzergahı 
Orhaniye  Osmaniye Yolu Kavşağı 
Tel:0 534 771 91 51 
KESTEL / BURSA