BANDO EŞLİĞİNDE 19 MAYIS GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, bando takımı eşliğinde Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Okul öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla oluşturulan bando takımı, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Çevre okullardaki öğrenciler ve halk, yürüyüş kortejine alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Okuldaki her alanın kendini temsil eden formaları ve öğrencilerin renkli kostümleriyle katıldığı yürüyüş, grup Neyzen konseriyle son buldu.

GEÇMİŞİN GELECEĞE MİRASI: HALK OYUNLARI

Geçmişten geleceğe kültürel bir bağ olan halk oyunları gösterileri, öğrenci ve velilerden yoğun ilgi gördü. Beden eğitimi öğretmeni Eser Yüce ADIR tarafından hazırlanan gösteride dört farklı yöreden oyunlar sergilendi.

MİLLİ GELECEĞİMİZ

Törende konuşma yapan okul müdürü, Mediha KARASU: ‘Geleceğimizin emanetçisi olan gençlerimize, bize bırakılan bu güzel vatanı yaşatmak, milli değerler ışığında üreten bir gençlik yetiştirmek için çalışıyoruz. Bağımsız bir ülke olmamız için 102 yıl önce Samsunda yakılan meşalenin, bu gün olduğu gibi yarın da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasını ümit ediyorum. ’dedi.