Hem kolay hem de ekonomik olan bu yöntemi sizde evde uygulamaya hazır olun. Kirpiklerinizde ortaya çıkan güzelliğe çok şaşıracaksınız! Güzellik merkezlerine tonla para harcamak yerine evinizde hızlıca uygulayabileceğiniz bu işlemleri oldukça kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Kirpiklerinizin uzamasını sağlayan ve hacimli görünmesine yardımcı olacak bu uygulamaları muhakkak deneyin.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI FORMÜLÜ

Kaş ve kirpik için ortaya çıkan hindistan cevizi yağı son derece besleyici yağların arasında bilinir. Düzenli olarak uygulama halinde kirpiklerinizin hacmini artırır ve çok daha dolgun görünmesine yardım olacaktır. Hindistan cevizi yağını kirpiklerinize ve kaşlarınıza düzenli olacak şekilde uygularsanız aynı zamanda uzamasını da sağlayacaktır.

haberici-005.jpg

ALOE VERA FORMÜLÜ

Bir diğer doğal yöntem ise aloe vera jelidir. Aloe vera jeli sayesinde kirpikleriniz beslenecek ve çok daha dolgun görünecektir. Jeli uygulamanızın ardından kirpiklerinizi yukarı yöne doğru taramanız gerekmektedir. Düzenli olarak uygulamanız halinde çok daha dolgun ve uzun kirpikleri kolayca elde etmiş olacaksınız.

Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede

ZEYTİNYAĞI FORMÜLÜ

Bu doğal yöntemler arasında yer alan zeytinyağı da oldukça popüler olarak ön plana çıkıyor. Düzenli olacak şekilde bir pamuk yardımı ile kirpiklerinize sürmeniz gerekiyor. 2 ila 3 dakika civarında beklettikten sonra güzelce temizlenmesi gerekir. Zeytinyağı sayesinde kirpikleriniz hem beslenmiş olacak hem de oldukça hacim kazanacak. Düzeli olarak uygulamanız alinde kısa bir süre sonra etkilerini fark edeceksiniz.

KULAK ÇUBUĞU YÖNTEMİ

Kirpik lifting etkisi sağlayan başka yöntemler arasında bilinen kulak çubuğu, Rimelinizi uyguladıktan sonra kulak çubuğunun plastik kısmıyla kirpiklerin alt bölümünden yukarı yönlü uygulamanız gerekiyor. Bu işlemi 20 ila 30 saniye civarında tutarak beklemeniz gerekecek. Kulak çubuğu sayesinde oldukça hacimli ve uzun kirpikleri elde etme imkanına sahip olacaksınız.

haberic2.jpg

KİRPİK KIVIRICISI YÖNTEMİ

Kirpiklerinizin çok daha hacimli ve uzun olmasını sağlamak için farklı bir yöntemi ise kirpik kıvırıcısı olarak ön plana çıkıyor. Kirpik kıvırıcısını sıcak su içerisinde ya da fön makinesi yardımı ile ısınmasını sağlamanız gerekiyor. Kullanacağınız sıcak suyun ya da fön makinesine ait ısının çok fazla sıcak olmamasına dikkat edin. Bu yöntem yardımı ile kirpikleriniz çok daha hacimli görünmesini sağlayacaksınız.