Özkan YILDIRIM

Öncelikle Başkanım bizleri ,ekibimizi uzun  pandemi sürecinden sonra tekrardan konuk edip ağlatmış olduğunuzdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Ayrıca geçtiğimiz ay İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığında 4 dönem seçimlerinden de başarılı bir şekilde çıktınız, bize hem bu seçimleri hem sonrasında yaşanan pandemi sürecini bir değerlendirir misiniz acaba?

BENİ 4. KEZ SEÇEN MESLEKTAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Elbette, memnuniyetle. Bizim için Bursa'dan buraya kadar gelmiş olmanızdan dolayı ben de sizlere tekrardan teşekkür etmek istiyorum, bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı. İznik ülkemizin çok güzel bir ilçesi.  1978'de  esnaf olarak çalışmaya başladım ,sonrasında burada yaşayan esnaflarımızın da desteğiyle önce İznik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Başkanlığı sonrasında 10 sene kadar önce de İznik Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin başkanı seçtiler, bu manada her zaman benim yanımda olan beni destekleyen değerli esnaflarımıza, iş erbabına teşekkür etmek istiyorum.

KREDİ LİMİTLERİMİZDE SIKINTI YOK

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak  kredi limitlerimizde herhangi vesaire bir sıkıntımız yok şükürler olsun. Esnafımızın her zaman yanındayız , elimizden geldiğince onlara desteklerimizi sunuyoruz ama bildiğiniz  üzere bir buçuk seneyi aşkındır bir pandemi süreci yaşamaktayız.Bu pandemide tedbirler kapsamında alınan önlemler neticesinde esnaflarımız belirli aralıklarla dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar daha yeni yavaş yavaş toparlanma sürecine girdiler, bu kısıtlamaların yaz başı itibarıyla sona  ermesiyle.

TEDBİRLERE UYALIM,  AŞILANMAYI ERTELEMEYELİM, KISITLAMALARA GERİ DÖNMEYELİM

Ancak görmüş olduğumuz üzeri son 1 aydır neredeyse yeni  vaka sayılarında  belirgin bir artış var bu manada ben halkımızın insanlarımızın aşılarını zamanı geldiğinde hemen olmalarını tavsiye etmek istiyorum.Esnaf kardeşlerimin  ailelerinin bu konuda daha duyarlı olmalarını  söylemek istiyorum.Elbette halkımızın da bu konuya gerekli önemi göstermeleri çok önemli vakalar  daha fazla artmadan kontrol altına alınması ve böylelikle önümüzdeki süreçte tekrardan kısıtlamalara gidilmemesi anlamında hem esnafımızın hem de iş dünyasının işlerinin daha güzel bereketli olması bakımından çok çok önemli.Aşılarımızı olsakta   yine maske ve mesafe kurallarına uyalım esnaf arkadaşlarımız dükkanlarında mutlaka bu kurallara uymalılar.Son olarak beni 4.kere İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçen değerli üyelerimize  teşekkür etmek istiyorum.İznik'te yaşayan iş yapan bütün esnaflarımıza,sanaatkarlarımıza İznik'teki bütün hemşehri kardeşlerimize Bursa'da yaşayan dostlarımıza ,halkımıza ve de yurt genelinde yaşayan 84 milyon Türk insanına İznik'ten sevgilerimi ,selamlarımı göndermek istiyorum ,esenlikler diliyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

1978’DEN BU GÜNLERE SAYIN RECEP USLU

43 yıldır esnafın içerisinde bulunan. İznikliler ile çok güzel bir uyum ortaya koymuş olan hem İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı hem de İznik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığını uzun yıllardır yürüten değerli başkanımız Sayın Recep Uslu’ya  bundan sonraki çalışmalarında bizler de başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.