AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Nilüfer Hasanağa Bölgesi’nde fabrika ziyaretleri yapan Esgin, çalışanlarla birlikte yemek yedi. Ardından çalışanlarla sohbet eden Esgin, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

GÖLYAZI’DA SICAK KARŞILAMA

Esgin’in fabrika ziyaretlerinin ardından bir sonraki durağı Nilüfer Gölyazı Mahallesi oldu. Burada çok samimi şekilde karşılanan Esgin, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapısı bitirilen mahallenin, üst yapısındaki son durum hakkında bilgiler aldı. Üst yapının da son noktaya geldiğini ifade eden Esgin, yapılan çalışmaları denetledi.

KAYIĞA BİNDİ DÜMENE GEÇTİ

Öte yandan Gölyazı Mahallesi’nde kayık gezintisine çıkan Esgin, evlerin balkonunda oturan vatandaşlara da selam vermeyi ihmal etmedi. Daha sonra kayığın dümenine geçen Esgin, eğlenceli bir gezi yaptı.

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Türkiye’nin turizm değerlerinde Gölyazı’nın çok farklı bir yeri olduğunu anlatan Esgin, “Gölyazı, bizim gözbebeğimiz. Bu noktada güzel insanlarımız var. Birkaç yılda Gölyazı’nın bütün alt yapısını değiştirdik. Kanalizasyonunu, içme suyunu, elektrik şebekesini yerin altına alıp, doğalgaz getirdik. Bu çalışmaları nihayete erdirdik. Şimdi de üst yapı çalışmalarına başladık. Anıtlar Kurulu’nun belirlemiş olduğu taşlardan bütün Gölyazı’nın sokaklarında çalışıyoruz. Çalışmalar belli noktaya geldi. Birkaç hafta içerisinde çalışmaları tam olarak bitireceğiz. Büyükşehir Belediyemizin, Gölyazı’nın etrafından sahil şeridi yapma projesi var. Ona da biran önce başlayacağız” dedi. (İHA)