Özkan YILDIRIM

**** Kaliteli ürünleri, birçok çeşidi ve güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken ‘Levent Giyim’ ve ‘Oya Butik’ ‘Şık olmak sizin de hakkınız’ felsefesiyle çalışıyor. Levent Bey,sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım?

-----Bizlere böylesine güzel bir fırsat sunmuş olmanızdan dolayı teşekkür ederiz.1977 Bursa, Hamamlıkızık doğumluyum. Ufak yaşlardan itibaren iş hayatına atıldım. Mesleğe Okçular Çarşısında çırak olarak başladım. Sonrasında tezgâhtar, kalfa ve usta oldum. Askerlik dönüşü 2000 yılında Gürsu, Atatürk Caddesinde ilk işyerimi "Levent Giyim" adıyla 11 metrekarelik bir yerde açtım. Şimdi ise yine Atatürk Caddesi üzerinde 300 metrekarelik işyerimizde hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bayan bölümümüzü 2012 yılında faaliyete geçirdik, eşim Oya Çağlar'ın nezaretinde Levent Giyim bünyesinde açmış olduğumuz bayan giyim bölümünün ismini "Oya Butik" olarak koyduk. Bir oğlumuz, birde kızımız var. Bu işlerimizi elbette çocuklarımızın gelecekte daha da ilerletmesini isteriz. Bayan giyiminde de Oya Butik olarak oldukça iddialıyız.

İMZA GİYİM’LE DE ARTIK VARIZ

2018 yılında bünyemize İmza Giyim’i de ekledik.35 yolda mağazamızı açtık. Erkek giyiminde İmza olarak oldukça iddialıyız. Birazdan o mağazamıza geçer çekimlerde gerçekleştirebiliriz. İmza Giyim olarak Bursa Kent meydanı şubesiyle birlikte Gürsu’daki bu şubemiz bulunmakta.

GÜRSU’YA HİZMET BİZİM İÇİN ONURDUR

Merkezdeki mahallelerimizin haricinde Gürsu’da 9 tane köyümüzden gelen müşterilerimiz cumartesi ve çarşamba günleri gerçekten bize güzel bir teveccüh gösteriyorlar. Bunun yanı sıra Gürsu’daki 12 okulun bütün okulların kıyafetlerini bizler yapıyoruz. Bu da tabi işlerimizin yoğunluğunu arttırmaktadır. Müşteri potansiyelimiz oldukça fazladır. Buradan bizleri tercih eden bütün Gürsululara teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

****Levent Bey, isterseniz biraz Levent Giyim'de bulunan çeşitlilikten söz edelim.

----Öncelikle elbette okul kıyafetlerimiz var az öncede söylemiş olduğum gibi. Ayrıca takım elbiseler, gömlek-kazak çeşitleri, erkek genç giyim, kot-sweat- tişört, kısacası erkek giyim üzerine her şeyi müşterilerimiz burada bulabilirler.

****Genelde hangi kesimlere hitap ediyorsunuz?

Genelde kendi çevremize hitap etmekle beraber. İlçe dışından dahi özel müşterilerimiz bulunmaktadır. En büyük avantajımız ise Gürsu ve köylerinde bulunan tüm okulların (7 ilk, 3 orta, 3 lise)olmak üzere 13 okulun resmi kıyafetlerinin tedarikçisi durumundayız.

****Levent Bey, isterseniz biraz da Oya Butik' deki ürün yelpazesinden söz edelim.

ŞIK OLMAK SİZİNDE HAKKINIZ FELSEFESİYLE ÇALIŞIYORUZ

Oya Butik 2012 yılında faaliyete geçmiş olup, bayan giyiminde Gürsu'ya farklı bir renk kattığı inancındayım. Oya Butik genelde genç, popüler, gündemdeki genç bayan kıyafetler bulunmaktadır.

Genelde kot, gömlek, tayt, tunik, hırka, kazak, tişört vs. birçok genç bayanların tercih ettiği ürünler bulunmaktadır.

***Gelecek hedefleriniz ile ilgili neler söylersiniz Levent Bey?

AVM MAĞAZACILIĞI OLABİLİR

----Bir AVM’de marka adı altında İmza ile olabilir yada başka bir marka altında bir mağaza açma hedefimiz bulunmakta, ama tabi her şey nasip kısmet. Ayrıca 2015 yılı itibarıyla emlak ,inşaat, gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de vermekteyiz. Çalıştığımız çok güçlü muteahhitler var. Arsa alımını biz gerçekleştiriyoruz, satışını da biz yapıyoruz, muteahhitler sadece işlerini yapıyor.2 inşaatımız var, birini teslim ettik diğeri de bitmek üzere. Bundan sonrada inşallah projelerimiz devam edecek.

DEĞİŞİK SEKTÖRLE DE HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Pazar günleri de açık olmakla birlikte, sabah 08.00, akşam 23.00 arası müşterilerimizi beklemekteyiz. Son olarak başta Gürsu’da yaşayan insanlarımız olmak üzere, Bursa’da yaşayan, Türkiye genelinde yaşayan 84 Milyon Türk insanına Gürsu’dan sevgilerimi, selamlarımı gönderiyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek konuşmasını tamamladı.

     Gürsu'da bay ve bayan giyim sektörüne yön veren işletmelerden olan Levent Giyim, Gürsu İmza Giyim ve Oya Butik' in sahipleri Levent Bey'e ve değerli eşleri Oya Hanım'a bundan sonraki çalışmalarında bizlerde başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

LEVENT GİYİM VE OYA BUTİK

İSTİKLAL MAHALLESİ, ATATÜRK CADDESİ NO:27/A

TEL:0 224 376 04 59

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

GÜRSU-BURSA

 

İMZA GİYİM

ZAFER MAHALLESİ,

KARANFİL CADDE NO:16  (TİMSAH HEYKELİ ARKASI)

TEL:0 224 371 16 66

GÜRSU-BURSA