EY ABD NERDESİN:

 İsrail denilen terör devleti, bir yandan Gazze’yi  acımasızca vuruyor, bir yandan dünya barışını dinamitliyor. Kumsaldaki oynayan çocukları vuruyorlar. Şimdi ben soruyorum: Ey Amerika neredesin, ey Rusya neredesin, ey Batı neredesin, ey dünya neredesin? 

Genlerinde bir şey var: İsrail  parlamentosunda ‘bütün Filistinli anneler ölmeli’ diyen kadın milletvekiline dünyadan tepki yok. Sen nasıl kadınsın ya? Sen ne pis kadınsın, senin genlerinde başka bir şey var. Sen, ‘bütün Filistinli anneler ölmelidir’ nasıl dersin?  Soruyorum, ey dünyadaki kadın hakları örgütleri, insan hakları örgütleri, siz, sizin gibi düşünen kadınlar olunca mı yanlarında yer alıyorsunuz?  Türkiye’deki kadın örgütlerinin bir kısmına da sesleniyorum: Sizin sesiniz niye çıkmıyor? Yoksa Kılıçdaroğlu’ndan, Bahçeli’den izin mi  alamadınız?

SEVSİNLER SENİ:

Pensilvanya’daki zat, sözüm ona  itikaftan çıkmış, Gazze için taziye yayımlamış. Sevsinler seni. İsrail’e bir tek  söz var mı? Yok. İsrail’i eleştiren bir tek cümle var mı? Yok. İpini elinde tutan efendisine elbette söz söyleyemez.