Sevinç ÇELEBİ

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, ‘Tecrübe ve Dürüstlük, Erdemli Belediyecilik’ anlayışı ile Mustafakemalpaşa’nın tüm köylerini (mahallelerini) adım adım, karış karış geziyor ve uğramadık kapı, sıkmadık el, kucaklaşmadık mahalle sakini bırakmıyor. Çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ve erkeği ile Şükrü Erdem’i ‘Bizim Şükrü gelmiş’ diyerek bağrına basan vatandaşlar, isteklerini hemen sıralıyor ve “Bizim Şükrü” yapar diyorlar.
“YILLARDIR UNUTULDUK”
Başkan Adayı Şükrü Erdem’i kendilerinden biri, içlerinden biri olarak gören ve kabul eden vatandaşlar, duygularını şöyle sıralıyor:
“31 Mart bir an önce gelsin, gelsin de köyümüz, mahallemiz biran önce hizmet görsün. Yıllardır buralarda unutulduk. Büyükşehir yasasından sonra bizleri hatırladılar ama hizmet için değil. Dişimizden, tırnağımızdan artırdıklarımızla yaptığımız mallar bir bir satılıyor.” 

 

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar


“ÇİLE ÇEKİYORUZ”
“Duyuyoruz ki; İlçe belediyemiz 2019 bütçesine köylerdeki (mahallelerdeki) taşınmazların satışından 12 milyon lira gelir koymuş. Demek ki 1 Nisan’dan sonra satışa başlayacaklar, tabi seçimi kazanırlarsa. Zaten bütün köy otobüslerimiz alındı ve satıldı. Köylerimize gelip 2-3 tane otobüs durağı koydular ama bekle ki otobüs gelsin. Geldiği zaman da daha önce 15-20 dakikada gittiğimiz Mustafakemalpaşa’ya otobüs çevredeki tüm köyleri dolaşarak gittiği için 2 saatte gidiyoruz. Bunun 2 saatte dönüşü var, yarım günümüz yollarda geçiyor. Otobüs gelmiyor, gelse de 20 dakikalık yolu 2 saatte gidiyoruz. Biz senin arkandayız, kurtar bizi Şükrü evladım.”
“SORUNLARINIZIN ÇARESİ BİZDE”
Vatandaşların bu serzenişlerini gittiği köyde, her mahallede, her köşede dinleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem; “Vatandaşımızın sorunlarını ekibimizle birlikte çok iyi etüt ettik. Hepsinin çözüm yollarını da araştırdık, bulduk. 1 Nisan’ı bekliyoruz. Vatandaşlarımızın durumu ortada. Özellikle köylümüzün hali perişan. Zorluklarla, çocuklarının, ailelerinin rızkından kesip edindikleri malları ellerinden bir bir gidiyor. Ama öyle yağma yok. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta vatandaşlarımız bizi göreve getirecek ve onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Her gittiğim yerde mutsuz yüzler görüyorum ama bizleri gördüklerinde gözlerinin içi gülüyor. Onların bu beklentileri, bu umutları kesinlikle boşa çıkmayacak” şeklinde görüşlerini belirtti.

 


Yaptık, yine yapacağız

Hem ilçe merkezinde hem de köylerde (mahallelerde) gece-gündüz demeden halkla kucaklaştıklarını kaydeden Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın bu sıkıntılarına son vermek, dertlerine derman olmak, sorunlarını çözmek bizim boynumuzun borcu. Geçmişte yaptığımız hizmetler hala dillerde. Sonrasından kaybedilen yıllar. Hizmette şaha kalkmış olarak bıraktığımız Mustafakemalpaşa’nın durumu ortada. Tekrar aynı yere, daha da ileriye götürmek inşallah bize nasip olacak. Hep birlikte, üretimden istihdama, tarımdan sanayiye, turizmden eğitime tüm hizmetler bir bir olacak ve kol kola, gönül gönüle hep birlikte ilçemizi yöneteceğiz. Sadece bize oy verenlerin değil tüm vatandaşlarımızın dert ortağı, çözüm noktası olacağız. Zaten bu özelliğimiz bilindiği için vatandaşlarımız bize böyle büyük bir teveccüh gösteriyor. O beklentilerinde de haklılar. Çünkü biz öyle gördük, öyle yaptık ve yine aynısı olacak.”
PROJELER AÇIKLANACAK
Projelerin hazır olduğunu ve bir kitapçık olarak tüm vatandaşlara dağıtılacağını da kaydeden İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle tamamladı:
“Tüm projelerimiz ince elenip sık dokunarak hazırlandı. Görselleri hazırlandı ve halkımızın beğenisine sunulmak üzere basıma gönderildi. Tüm projelerimizi bir kitapçıkta topladık. Ekip arkadaşlarımız tek tek tüm halkımıza bu kitapçıkları dağıtacaklar. Halkımız bu projelerimizin takipçisi olacak. Tamamını görev süremizde bitirip hizmete sokmak için gece-gündüz çalışacağız. Bu ilçe için, halkımız için, insanlarımızın refahı ve huzuru için tüm projelerimizi hayata geçirmek için gerekli altyapı çalışmalarımızı da tamamladık.”