Ghislaine Maxwell, milyarder Jeffrey Epstein’in reşit olmadığı bilinen kadınları istismar etmesine yardım ettiği için 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hakkındaki suçlamaları kabul eden Maxwell, "Bu davadaki tüm kurbanlarla derinden empati kuruyorum" dedi.

"Jeffrey Epstein’ın bu suçları işlemesine yardım etmekten hüküm giydiğimi de kabul ediyorum" diyen Maxwell, olası bir intihar girişimini önlemek amacıyla gözlem altına alınacak.

İNTİHAR ETTİĞİ SÖYLENDİ

Jeffrey Epstein tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos'ta ölü bulunmuştu.

 

Epstein'in ölüm sebebi olarak intihar ettiği bilgisi paylaşıldı ancak bazıları onun milyarderler ve devlet adamlarıyla ilişkilerini açıklamaması için öldürüldüğünü iddia ediyor.

DSÖ'den uyarı: 'Felaket boyutlarına ulaştı' DSÖ'den uyarı: 'Felaket boyutlarına ulaştı'

epstei.png

Donald Trump, eşi Melania Trump ve Jeffrey Epstein

ÜNLÜ İSİMLERLE YAKIN İLİŞKİLER

Epstein, İngiltere Kraliçesi’nin oğlu Prens Andrew, eski ABD Başkanı Donald Trump, dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates gibi isimlerle yakın ilişkileri vardı.

Gates'in eşi Melinda Gates'in boşanma kararı almasındaki en önemli etkenin Bill Gates'in Epstein ile yakın ilişkileri olduğu öne sürülmüş ve konuyla ilgili konuşan Gates, eşinin bu noktada haklı olduğunu kabul etmişti.