Kıskanç ve uyumsuz insanlarla baş edebilmek zor olur. Hiçbir şeyden memnun olmayan bu kişiler mutlu insanları gördüklerinde çılgına döner. Peki, astrolojide en uyumsuz ve en kıskanç burç hangisidir? İşte yanıtı...

BOĞA BURCU

Boğa burcu her zaman lüks, tutkulu ve eğlene dolu bir hayatın içinde olmak ister. Bunun için durmadan çalışırlar ve para kazanırlar. Ancak hiç çalışmadan tüm isteklerini yerine getiren birini gördüklerinde boğa burçları çılgına döner.

Boğa burcu olanlar aşırı kıskanç olur. Fakat kıskançlık duygusu akıllarına girdiğinde her şeyi mahvedebilir.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU 

Yengeç burcu olanlar duyguları ve hisleri konusunda hassas olur. Kendilerini en yakın gördükleri kişiye adarlar.

Eğer sevdiği bir kişiyi başkasıyla görürse çılgına gönder. Bir başkasının onun yerini almaya çalıştığını görmez yengeç burcunu kendilerine güvensiz hissettirir.

Kıskançlık hissettiklerinde ise oldukça duyarsız bir şekilde kişinin hayatını sabote etmeye çalışırlar. Yengeç burcunun bu kıskanç ve uyumsuz tavırlarıyla mücadele etmek zor olur.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU 

Aslan burçları da aşırı kıskanç olabilir. Birini kıskandıklarında çok uyumsuz davranışlar gösterirler ve sinirlenirler. Aslan burcu her zaman diğer insanların onları takip etmesini ister.

Zirvede kalmak için sürekli kendilerini motive etmeye çalışırlar. Durum tam tersi olduğunda gözü hiçbir şey görmeye bilir. Aslan burcu olanlar bazen çok bencil olabilir. Bu sebeple hatalarını asla kabul etmezler.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU 

Başak burcu hayâlindeki hayatı başka birinin yaşadığını gördüğünde kıskançlıktan deliye döner.

Sadece hayal ettikleri gibi mükemmel bir yaşam, ilişki ve kariyere sahip olabilmeleri için o kişinin hayatını ve konumunu her şekilde mahvetmeye çalışır.

Başak burcu her zaman en iyisinin kendisi olması ister. Hayat boyu başarılı olmayı ve güzel paralar kazanmayı arzular. Kendinden başka başarılı insan görmeyi istemezler.

AKREP BURCU

AKREP BURCU 

Akrep burcu çok kolay kıskanır. Astrolojinin en kıskanç burcu akrep burcudur. Onlar kıskandıklarında çok gözü kara olabilir.

İlişkilerinde güç, sadakat ve tutku isterler. Aynısını alamadıklarında kendilerini tehdit altında hissederler ve kendilerine bu şekilde hissettiren diğer kişiyi yok etmeyi amaçlayabilirler.

Koç, İkizler, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık içinde kıskançlık duygusunu barındırmaz. Bu sebeple çok uyumlu bir yaşam sürdürürler.

Parti çocuğu olmayan burçlar Parti çocuğu olmayan burçlar