Özkan YILDIRIM/ÖZEL RÖPORTAJ

****Sinan Bey sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım, sonrasında bizlere Ece Tavukçuluğun kuruluşu ve bugünlere geliş süreci ile ilgili de bilgi verirseniz sevinirim.

SEKTÖRDE 10.YILIMIZ

-----Ben Sinan Telli 1974 doğumluyum. Öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ece Kasabı Tavuk ve Et olarak burası 3. şubemiz, ilki Mehmet Akif Mahallesi'nde, değeri Yunuseli-Güneştepe'de ve üçüncü olarak da Emek Mahallesi'nde buradaki şubemizi açmak nasip oldu.

2011 yılında ilk olarak sektörde faaliyete başladık. Bursa'da birçok dönerci ustasına toptan anlamda beyaz et tedariği de sağlamaktayız. Bu şubemizde kırmızı et satışlarına da başladık. Tabii bizi bu manada bu yöne sevk eden bu yönde gelen isteklerdi, bizde halkımızın, insanlarımızın bu yöndeki talepleri ne isteklerini cevaplamak adına beyaz etimizin yanına kırmızı et satışlarını da eklemiş durumdayız.

****Peki Sinan Ustam beyaz et yani tavuk anlamında kırmızı et anlamında ne gibi çeşitleriniz var? Gördüğümüz kadarıyla reyonunuzda birçok çeşidi güzel bir şekilde hazırlamışsınız.

 BEYAZ ETTE ÇOK İDDİALIYIZ

-----Tavuk eti anlamında çok iddialıyız bütün piliç, kanat, tavuk ciğeri, baget, incik güzel bir şekilde hazırlamış olduğumuz pirzolamız,  yine özel bir şekilde hazırlamış olduğumuz bonfilemiz bulunmakta halkımızın isteği üzerine uzun yıllar neticesinde tecrübelerimiz anlamında bu şekilde ürünlerimizi satışa hazırlıyoruz. Reyonumuzu güzel bir şekilde hazırlamış olmamız, halkımızın beğenisine sunmamız halkımız tarafından güzel bir teveccüh görmekte.

HAZIR KIYMA KESİNLİKLE YOK

Kırmızı et satışlarımıza gelince, ustamız tarafından özel bir şekilde hazırlanmış olan Kasap köftemiz ustamızın Meşhur köftesi, Kuzu but, kuzu gerdan, kuzu külbastı, dana külbastı, dana bonfile, dana antrikot, kıyma için hazırlanmış etlerimiz, kuşbaşı için hazırlanmış dana etlerimiz görmüş olduğunuz gibi reyonumuzda sıralanmış şekilde. Bunun yanı sıra kesinlikle bizim burada hazır kıyma göremezsiniz, burada kişilerin isteği doğrultusunda istediği kısımlardan kesilerek gözlerinin önünde makineden geçmektedir. Taze taze halkımıza sunulmaktadır. Burada gerçekten güzel bir ivme yakalamış bulunmaktayız, günlük en taze ürünleri lezzetleri hem beyaz ette, hem kırmızı et de halkımıza sunmaktayız. Herkesi Emek Mahallesi Osmanağa Caddesi üzerindeki dükkanımıza bekliyoruz.

****Sinan Ustam onuncu yılda üçüncü şubenizi açmışsınız. Peki gelecekle ilgili hedeflerinizde neler var?  Dördüncü, beşinci şubeler ufukta gözüküyor mu?

HEDEFİMİZDE İNŞALLAH 5 ŞUBE VAR

---Dördüncü şubemizi düşünüyoruz. Elbette hedefimizde beş şube açmak var nerede olacağı belli değil ama işte Bursa'nın işlek, iş yapabileceğine inandığımız bir noktasında düşünüyoruz. İşletme olarak bu türden hedeflerimiz bulunmakta. Ayrıca burada yakında inşallah evlere servis de yapabilmek amacıyla bir sistem oluşturma çabamız da mevcut.

*** Peki Sinan Ustam, burada Bursa'da, Emek Mahallesi'nde, çevre mahallelerde, bu taraflarda yaşayan insanlarımıza ne tür mesajlar vermek isterseniz çalışmalarınız ile ilgili?

---- Piyasadaki fiyatları aldanmasınlar mesela görüyoruz dışarıda 47 liradan kıyma satıyorlar ama dana değil sığır eti. Sığır eti biliyorsunuz biraz sert oluyor bizim burada satmış olduğumuz bu güzelim dana etleri ile karıştırmasınlar. Hem en güzel hizmeti en güzel kalitede en taze etlerimizi burada halkımıza sunuyoruz. Sonuç itibarıyla ucuz etin yahnisi yenmez biliyorsunuz. Tavukçuluk zaten bizim sektörümü uzun yıllardan beri günlük olarak kendimiz hazırlıyoruz, sunuyoruz. İnsanlarımız bu konularla ilgili dikkat etsinler hem beyaz et de hem kırmızı ette gerçekten de çok iddialıyız. Fiyat anlamında da gerçekten oldukça uygun olduğumuzu söyleyebilirim, bütün Bursa'da yaşayan, Emek’te, çevre mahallelerde yaşayan herkese selamlarımı göndermek istiyorum. Son olarak Bursa-Emek'ten 84 milyon Türk insana da esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

KESİNLİKLE ÖNERMEK İSTİYORUM

Hem beyaz et, hem kırmızı et sektöründe iddialı olan Ece Kasabı Tavuk ve Et’in kurucusu sahibi Sayın Sinan Telli’ye bizler de çalışmalarında başarılar diliyoruz her gün hazırlamış oldukları alımlı reyonları gerçekten insanın içini açıyor. Buradan ben hem Bursa'da yaşayan hem Emek ve çevresinde yaşayan halkımıza mutlaka Osmanağa Caddesi üzerinde bulunan Ece Kasabı Tavuk ve Et’i herkese önermek istiyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Emek Mahallesi,

Osmanağa Caddesi, No:18

Gsm:0 530 350 65 79

OSMANGAZİ/BURSA