Pembe saçları ve ilginç tarzıyla dikkatleri üzerine çeken voleybolcu Ebrar Karakurt, İtalya'ya transfer olduktan sonra başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Başarısının yanı sıra samimi hareketleri ve tavırlarıyla kısa sürede çok fazla takipçiye sahip olan Karakurt, yurt dışında da en çok dikkat çeken sporcular arasında. Saçı ve giyimi ile kendine has tarzını konuşturan Karakurt'un ilk halleri ortaya çıktı. Uzun saçlarıyla herkesi şaşırtan Karakurt'un değişimi adeta ağızları açıkta bıraktı.

ebrar.jpg

PEMBE KISA SAÇLI EBRAR KARAKURT'UN İLK HALİ ŞOKE ETTİ

Türkiye'den İtalya'ya transfer olan Ebrar Karakurt, Avrupa Şampiyonası'nda da büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. 21 yaşındaki milli voleybolcunun attığı her adım magazin gündeminden düşmüyor. Özel ilişkileri ve gündelik hayatını sürekli sosyal medya hesabından yayınlayan Karakurt'un hiç bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı. Pembe kısa saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken Karakurt'un uzun saçlı ve kilolu halleri magazine bomba gibi düştü. Kısa sürede kendine has bir tarz yaratan Karakurt'un beline kadar inen saçlarını gören şaşkınlığını gizleyemedi.

ebrarkara.jpg

Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi

EBRAR KARAKURT'UN ŞOKE EDEN DEĞİŞİMİ

21 yaşında milli sporcu unvanına sahip olan Ebrar Karakurt, son zamanlarda özel hayatıyla da gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Türkiye'de gösterdiği başarılarıyla kariyer adımlarını hızlıca çıkan Karakurt, şu an İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımında oynuyor. Arkadaşları tarafından da çok sevilen Karakurt'un tarzı da son dönemlerin modası oldu. Kısa pembe saçlarıyla büyük markaların yüzü olan Karakurt'un lise dönemlerine ait fotoğrafları yayınlandı. İlk voleybol oynadığı görüntüleri ortaya çıkan Karakurt'un uzun saçlı halleri de dikkatlerden kaçmadı.

İşte Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un uzun saçlı halleri

screenshot-5.png

rgu.png

screenshot-6.png