Olay bugün gece saatlerinde Erzurum´un Palandöken ilçesi Kayakyolu semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir düğün salonunda düğün merasimi yapıldığı sırada çıkan anlaşmazlık nedeniyle akraba olan gelin ve damadın yakınları arasında kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyüyerek salon dışına taştı. Kavgaya iki taraf yakınlarının da müdahil olması üzerine yaklaşık 150 kişi birbirine girdi.

Olay yerine sevk edilen polis ekibi kavganın çok büyük olduğunu, çok sayıda kişinin kavga ettiğini belirterek 155 haber merkezi aracılığıyla takviye ekip talebinde bulundu. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda resmi, sivil ve çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

Polis ekipleri kalabalık kavgacı gruba müdahale ederek tarafları birbirinden uzaklaştı. Çıkan kavga sırasında gelin ve damat şok yaşarken, damadın babası olduğu belirtilen bir kişi kalp krizi geçirdi, darp edilen çok sayıda düğün davetlisi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları hastaneye taşıdı, kalp krizi geçiren vatandaşında hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kavgada bıçak kullandıkları iddia edilen bazı kişiler polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.