YALANA PRİM YOK

  Çalışma hayatındaki en önemli olgunun ‘mücadele´ olduğunun altını çizen Eyüp Kutlucan, “İş hayatı için kafanızdan küsme, kırılma gibi kavramları çıkarmak zorundasınız. Kurtlar sofrasına oturacak ve ayakta kalmaya çalışacaksınız. Her koşulda iyi işler ortaya koymaya mecbursunuz.  Doğrudan ayrılmamalı, yalana prim vermemelisiniz. Bu şekilde başarıyı yakalayabilirsiniz” dedi.

GELİN ORTAK OLALIM

Çalışma hayatındaki en önemli zorluğun ‘kalifiye eleman bulma´ olduğunun altını çizen Eyüp Kutlucan, “Kendinizi geliştirmek için en doğru yerdesiniz. Kalifiye iş gücüne ülke olarak çok ihtiyacımız var. Bunu gerçekleştirebilirseniz iyi yerlerde iyi gelirlerle çalışabilirsiniz. Sektörde yer alın, proje ve fikir üretin. Hatta gelin Bursa´ya gelin sizlere ortaklık teklif ediyorum” dedi.

KATMA DEĞER SAĞLAYIN

Bürokrasideki yavaşlığın firmaların büyüme hızını yavaşlattığını da belirten Kutlucan “Yarın iş başına gelince sizler de yönetici konumlarında olacaksınız. Sizler de firmaları engellemeyin bırakın çalışsın, ülkeye katma değer sağlasınlar” açıklamasını yaptı.