(Özel) Bursa’da iftarı ve sahuru ses bombası ile haber veriyorlar (Özel) Bursa’da iftarı ve sahuru ses bombası ile haber veriyorlar

Tiyatrocu Müjdat Gezen, Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın’ın hayatını kaybettiği geceyi yazdı.

“Üç gün önce Betül telefon etti: ‘Zor nefes alıyor’ dedi. Hemen aile doktorum Gündüz’ü evine yolladım” diyen Gezen, Arkın’ın telefonda kendisine, “Nefesim iyi değil ya” dediğini söyledi. Arkın’ın KOAH olduğunu belirten Müjdat Gezen, o günü, “Bir alet vardı oksijen veren. O alet getirildi eve. Doktor Gündüz Yavuzer telefonda bana: ‘Pek iyi görmedim’ dedi... Gece yarısı uyanmış ve kalbi durmuş. Doktorlar çok çaba göstermişler ama abimi geri döndürememişler” diye anlattı.

Müjdat Gezen, yazısının devamında Cüneyt Arkın’ın için şöyle yazdı:

“Onu o kadar özleyeceğim ki... Hep güzel günlerimiz oldu birlikte. Aile dostum canım ciğerim, Betül’ün canı ciğeri, evlatlarının can babasıydı. Bizim tiyatroda sevmeyeni yoktu. Bütün kadrom telefonla arayıp ağlıyorlar. Ben de ağlıyorum. Çok ağlıyorum. Onu Zincirlikuyu’daki yerine götürdük. Artık nefes almaya ihtiyacı yok. Aslanlar gibi adam bize veda etti ve gitti. Bu dünyadan bir Fahrettin Cüreklibatır geçti. İz bıraktı çok. Bir gözüm de yaş var onu kaybettim diye, diğer gözümde mutluluk var onu yakından tanıdım diye... Rahat uyu abim. Nasıl olsa bir gün yeni bir filmde veya oyunda oynayalım. Sen jön ol, ben bön olayım. Finalde el ele çıkıp seyircimizi selamlayalım. Bu tarafta olması şart değil abim.”