Türk sinemasına büyük eserler bırakan Cüneyt Arkın 85 yaşında dünyaya gözlerini kapattı. Yeşilçam'ın ani ölümü herkesi derinden sarsarken filmlerinde beraber oynadığı isimlerden de tek tek açıklamalar geldi. Herkesi yasa boğan ölüm sanat camiasında büyük yankı uyandırdı. Emel Sayın katıldığı bir yayında gözyaşları içerisinde Cüneyt Arkın ile son günlerini anlatırken, filmlerde baş rol oynadığı Gülşen Bubikoğlu'ndan da eski partneri için açıklamalar geldi. "Benim en yakışıklı partnerim" diyen Bubikoğlu'nın açıklamaları yürek yaktı.

gulsenbubik.jpg

GÜLŞEN BUBİKOĞLU'NDAN CÜNEYT ARKIN'A VEDA

Türk sinemasının en güzel kadın oyuncuları arasında adını yazdıran Gülşen Bubikoğlu, partneri Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi ile yıkıldı. Beraber Vahşi Gelin, Canikom, Alev Alev gibi çok sayıda filmde başrol oynayan Gülşen Bubikoğlu'ndan Cüneyt Arkın için duygusal paylaşım geldi. "Benim yakışıklı partnerim" dediği Cüneyt Arkın için üzen bir paylaşım yapan Bubikoğlu'nun paylaşımı herkesi derinden sarstı.

parnerttt.jpg

"BENİM EN YAKIŞIKLI PARTNERİM"

Paylaşımında beraber yaşadıkları güzel günleri yad eden oyuncu acı haberi sabah aldığını belirterek şunları yazdı::

"Bu sabah aldığım acı haberle göğsüme bir yumruk oturdu. Cüneyt Arkın'ı kaybetmişiz! Sinemanın en güçlü aktörü, sağlığını bedel olarak ödediği, benim en yakışıklı partnerim. Hiçbir şeye odaklanamadan oturduğum yerde kalakaldım. Ne kadar üzgünüm, anlatamam. Canım Betül ve güzel aileye başsağlığı ve sabır diliyorum. Zor kabullenilecek bir kayıp. Huzur içinde uyusun canım dostum"

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

gulseen.jpg

"BERABER KONUŞUP ŞAKALAŞTIK"

Dostu Emel Sayın ise telefonla katıldığı bir yayında Cüneyt Arkın ile son günlerini anlatırken gözyaşlarını tutamamıştı. Sağlık sorunu yoktu diyen Emel Sayın, Arkın'ın kitabında kendisi ile anısını anlatırken beraber şakalaştıklarını da söyledi.

emelcik.jpg