AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenecek AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan'ın şu sıralar burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle: "Ülkemize diz çöktürme gayretleri sona ermedi. Terörle Türkiye'yi rayından çıkaramayanların yeni hedef ekonomimiz oldu. Operasyonlarla döviz kurunu hareketlendirerek ülkemizi ekonomik krizlerin altında ezmek için defalarca atağa kalktılar. Biz yurtdışındaki altınlarımızı ülkeye getirmek ve döviz rezervlerini güçlendirerek hazırlığımızı yapmıştık. Güçlü ekonomik politikalarımız sayesinde bunu başarıyla atlattık. Gezi olaylarındaki amaç neyse ekonomimize yönelik saldırılardaki amaç da odur.

Muharrem İnce Bursa’ya geliyor Muharrem İnce Bursa’ya geliyor

"İLAVE DESTEK YAPABİLİRİZ"

Önümüzdeki dönemde salgının küresel düzeydeki seyrine, ekonomideki gelişmelere ve diğer hususlara bakarak milletimiz için ilave destek adımları atabiliriz.

2023 MESAJI

Dünyanın siyasi, ekonomik, diplomatik, askeri en güçlü ülkeleri arasına girmemiz için 2023 virajını kazasız belasız dönememiz gerekiyor. Bu bakımdan 2023 seçimleri çok önemli hale gelmiştir. Karşımızdakiler de bunun farkında ve hazırlanıyorlar. Terör örgütlerinden asırlık acılara gizli ambargolara kadar her konuyu kullananlar muhalefete de açık çek vermiş görünüyorlar. Muhalefetin giderek artan kin ve nefret kokan üslubu seçimle ilgili telaşlarını ortaya koyuyor."(Ntv.com)