Spor Toto Süper Lig'de 2 haftada 3 puan toplayan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi.Giresunspor yenilgisinin ardından G.Saray'da gözler transfere çevrildi.

Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi gün oynanacak?  Ümraniyespor Galatasaray maçı biletleri ne kadar, kaç TL? - Galatasaray  Haberleri

Ağırlığı hücum ve kanatlara veren sarı-kırmızılılar, savunmayı da elden bırakmadı.Marcao'nun ardından Victor Nelsson'u Sevilla'ya kaptırmak istemeyen Aslan, İspanyol kulübünün 17 milyon Euro'luk teklifine 'ret' cevabı verip, kapıyı kapattı.

Bursaspor’da Afyonspor hazırlıkları sürüyor Bursaspor’da Afyonspor hazırlıkları sürüyor

Victor Nelsson'dan Galatasaray'a kusursuz 'merhaba' - Spor Haberi

23 yaşındaki Danimarkalı stoperi elinde tutan Galatasaray, kadroyu bir başka savunmacı Andreas Hanche-Olsen'le destekledi.Galatasaray, Andreas Hanche-Olsen'i gündemine aldı – Güncel Haberler, Son  Dakika Haberleri, Turktime Haber Portalı

MIDTSJÖ VATANDAŞINA KEFİL OLDU

Sarı-kırmızılı yönetim, Gent formasını giyen 25 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştı.

Belçika kulübüyle pazarlıkları da imza aşamasına getirdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Midtsjö'nün Hollanda'da dikkat çeken  istatistikleri | NTVSpor.net

Oyuncunun da Galatasaray'a gelmeyi çok istemesi yönetimin elini güçlendirdi.GenOlsen'in transferi için Galatasaray forması giyen vatandaşı Norveçli Fredrik Midtsjö'nün de olumlu rapor verdiği biliniyor.t'in 4 milyon Euro ısrarı kırıldı ve 3 milyon Euro'ya uzlaşıldı.