TikTok'ta fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı yaptığı danslarla herkesi hayrete düşürmeye devam ediyor. Çektiği dans videolarıyla gündemden düşmeyen Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç son videosuyla yok artık dedirtti. Videoyu milyonlarca kişi izlerken herkes 'Böyle bir fizik böyle bir dans yok' yorumunda bulundu. İşte Çılgın Dondurmacı'nın ağızları açık bırakan son videosu...

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

TikTok kariyeriyle başlayan ve diğer platformlarda da video çekmeye başlayan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bazen eleştirilerin hedefinde olabiliyor. Özellikle videolarda kullandığı kadınların açık giyinmeleri ve dans figürleri takipçileri tarafından eleştiri konusu oluyor. Ancak dondurmacı video çekimlerine ara vermeden devam ediyor.

a8-9.jpg

SAHNEYE ÇIKARIP DANS ETTİRDİ

YouTube'a yeni video yükleyen Çılgın Dondurmacı yok artık dedirtti. Başta etekli bir kadınla sarmaş dolaş dans eden dondurmacı ardından daha mini etekli olan bir müşterisini sahneye aldı.

a1-76.jpg

ETEĞİ BİR ANDA UÇUŞTU

Mini eteğiyle dans eden kadın verdiği firiklerle talihsiz anlar yaşarken Çılgın Dondurmacı ısrarla sahneden dans ettirmeye devam ettirdi. Dans sırasında kadının birden eteği rüzgarla hava uçuşurken verdiği frikik herkese yok dedirtti. Kadının eteğinin kalkmasına aldırış etmeyen Çılgın Dondurmacı ısrarla sahnede dans etmeye devam etti.

Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi

a3-37.jpg

70 YAŞINDAKİ MÜŞTERSİNİN ÇILGIN DANSI

Öte yandan daha öncede 70 yaşındaki bir müşterisiyle sahneden dans eden dondurmacı yok artık dedirtmişti. Video kısa sürede izlenme rekorları kırarken çoğu kullanıcı 'Yaş 70 iş bitmemiş' yorumunda bulundu. Binlerce beğeni alan video, kadının enerjisi ile izleyenleri büyüledi.

TAKİPÇİ SAYISINDA NUSRET'LE YARIŞIYOR

Son yılların en popüler paylaşım siteleri arasında yer alan TikTok platformunda çektiği videolar ile kısa sürede üne kavuşan Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç, sosyal medya fenomeni Etçi Nusret Gökçe ile yarışan ünlü dondurmacının son videosu da olay oldu. Nusret'in rakipleri arasında yer alan Çılgın Dondurmacı'nın takipçi sayısı ise ağızları açıkta bıraktı.

İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Antalya'da bir dondurma dükkanı işleten Çılgın Dondurmacı isimli Mehmet Dinç, dansları ile sosyal medyada en çok izlenen isimler arasında girdi. Kısa sürede insanların dikkatini çeken Dinç'i TikTok hesabı üzerinden 19 milyona yakın kişi takip ediyor. Tüm sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Dinç'i, Youtube'da 2 milyon 690 bin takipçi, Instagram'da 52 bin TikTok hesabından ise 19 milyona yakın kişi takip ediyor. Dinç'in yerli vatandaşlar dışında yabancı turistler de ilgi ile takip ediyor. İlginç dans ve müziklerle müşterilerine dondurma satan Çılgın Dondurmacı, bazı paylaşımlarından dolayı eleştiri alsada sosyal medyada hala en çok ilgi gören hesaplar arasında.