Özkan YILDIRIM/ÖZEL RÖPORTAJ

***Öncelikle Güler Hanım, Engin Bey bizleri Selçukbey Caddesi üzerindeki bu güzel hoş işyerinizde konuk edip misafir etmenizden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Aradan tabii uzun yıllar geçti işyeriniz gerçekten çok değişmiş, çok gelişmiş. Bizlere genel anlamda Gül-En Perdeniz’in kuruluş süreci ve ne gibi hizmetler verdiğiniz ile ilgili bilgiler vererek isterseniz yeni röportajımıza başlayalım.

GÜL-EN PERDENİZ HER ZAMAN YANINIZDA

  —Bizlere uzun yıllar sonrasında böylesine tekrardan güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.2000 yılı itibari ile girmiş olduğum bu sektörde sonrasında edinmiş olduğum tecrübelere istinaden 2008 yılında benim ve oğlumun isimlerinin ilk hecelerini birleştirdiğimizde çıkan Gül-En Perdeniz’i kurdum. Sonrasında bugün itibariyle gerçekten güzel bir seviyeye gelmiş bulunmaktayız. Atlatmış olduğumuz pandemi sürecinde ve sonrasındaki ekonomik anlamda yaşanılan sıkıntılara rağmen her zaman insanımıza en iyi hizmeti sunma çabasıyla ortaya koymuş olduğumuz özverili çalışmalarımız neticesinde bugünlere ulaştık. Bundan sonrada elimizden gelen en iyi hizmeti halkımıza insanlarımıza sunma devam edeceğiz.

 PERDE ÜZERİNE HER TÜRLÜ HİZMET BURADA

  ‘Gül-En Perdeniz’ olarak oğlum Engin ile birlikte toplamda 4 kişi ile hizmetlerimize devam etmekteyiz. Burada perde üzerine her şey yaptığımızı söylemek istiyorum. Bütün perde çeşitleri bulunmakta, her türlü perdeleri bünyemizde barındırmaktayız. Bunun yanı sıra montaj olarak da oğlum Engin hizmet sunmakta, yine ölçü alımı montaj gibi şeyleri kendisi gerçekleştirmekte. Bu anlamda çalışmalarımızı, ücretsiz keşif yaptığımızı da ayrıca eklemek isterim. Ürünleri müşterilerimize en geç 1 hafta içerisinde teslim etmek olmazsa olmazımızdır. Bunun yanı sıra şehir dışından gelen siparişler içinde WhatsApp  üzerinden gerçekleştirdiğimiz görüntülü görüşmeler ile müşterilerimizin neler istediğini öğreniyor ve sonrasında onların istekleri neticesinde üretimlerimizi dikip hemen kargo ile gönderiyoruz. Bursa dahil tüm Türkiye’ye hizmet ettiğimizi eklemek isterim. Bizim en güzel avantajlarımızdan biri de yine fiyat koşullarına göre, dikişten hizmetlerimizden esneyebiliyoruz. Götürüp başka yere diktirip getirmiyoruz bu tür masrafları ürünlere yansıtmadığımızdan dolayı ortaya koymuş olduğumuz hizmetler gerçekten piyasa koşullarına göre uygun olmuş oluyor. Bunun yanı sıra lojistik anlamında da sıkıntı yaşamadığımız için bu konularda esneklik sağlayabiliyoruz. Bunun yanı sıra işte oğlumla birlikte ben kadın olarak bazı durumlarda müşterilerimizin evlerine ziyaretler gerçekleştiriyor ve orada öncesinde ben evin hanımına sunum yapıyorum. Ev içerisinde ne gibi çalışmalar düzenlemeler önerilerimizi kendileriyle paylaşıyoruz onay almamız durumunda hemen bu çalışmalara başlıyoruz.

EN UYGUN ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ

Bazı durumlarda iş yerimize gelemeyecek olan müşterilerimize çalışmalarından dolayı değişik, çeşitli beğenebilecekleri kartelalarımızı götürerek onların da bizimle bu çalışmayı yapacaklarını bildiğimizden evlerine kadar götürerek beğenmelerine yardımcı oluyoruz. Böylelikle işyerimize kadar gelmelerine gerek kalmıyor. Atölyemiz burada olduğu için gün içerisinde montaj yaptığımızda bir aksama olduğunda uzun ya da kısa gün içerisinde hemen buraya getirip tadilat yapıp tekrardan yine gün içerisinde yerine montaj yapabiliyoruz. Bu tür çalışmalar hizmetlerde yine birkaç saat içerisinde gerçekleştiriyor olmamız bizim elimizi güçlendirmiş oluyor. Zaman anlamında müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bundan sonraki yıllarda da aynen bu şekilde devam edeceğiz.

 *** Peki, Engin kardeşim nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?  5 seneyi aşkın süre önce gerçekleştirdiğimiz  röportajımızdan bu zaman  evlenmişsiniz, çocuğunuz da olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah.

   —Teşekkür ederim bu güzel dileklerinizden dolayı. Geçtiğimiz süreçte evlenip bir çocuğumuz olduğu gibi aynı zamanda üniversiteyi de bitirdim. Bursa Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldum. Hâlihazırda anneme burada yardımcı olmaya devam ediyorum. Annemin de anlattığı gibi halkımıza insanlarımıza en iyi hizmeti sunmak ile ilgili gerçekten yoğun bir çaba harcıyoruz. Bursalılara verdiğimiz hizmetleri göz önünde bulundurduğumuzda kendimizi sevdirdiğimizi söylemek istiyorum.

*** Peki, Güler Hanım gelecek anlamındaki hedefleriniz de neler var?

‘BİR ŞUBE AÇMA HEDEFİMİZ VAR’

  —Hala bir şube açma hedefimiz bulunmakta. Özellikle Bursa’mızın batı kesimlerinde. Ama tabii aynı hizmeti aynı kalitede sunmak çok önemli. Bunu ortaya koyabilmek kendimizi güzel bir şekilde çeyrek asra yakındır bizleri bilen insanlarımıza o bölgelerde de aynı kalitede hizmeti sunmak çok önemli. Bunu da ilerleyen süreçte hayata geçirmeye çalışacağız. Burada tabii bu kalitede hizmeti sunmakla ilgili ekip ne kadar önemli ise, hizmet verebilecek mekânın da hizmetlerimizi ortaya koyabilmemiz açısından elverişli olması çok önemli.

  *** Peki, Güler Hanım son olarak buradan Bursa'da yaşayan ev kadınlarımıza evlerinde perde anlamında tasarrufta bulunmak isteyen insanlarımıza neler söylemek istersiniz ne tür mesajlar vermek istersiniz?

PERDE EVİN GÖRÜNÜMÜ

İÇİN ÖNEMLİ BİR DETAY

   --Ev için perde çok önemli bir aksesuar, evin görünümünü değiştiren eve değer katması anlamında gerçekten çok önemli bir detay. Bu anlamda bizde çeyrek asra yakındır tecrübelerimizi Bursa'da yaşayan insanlarımızla ev hanımlarımızla paylaşıyoruz. Kime hangi koltuk takımına hangi renk de duvar boyası olan evlere hangi tür perdelerimiz yakışır bu anlamda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Onlara bu anlamda sunum yapıyoruz. Bu hizmetlerimizden ev kadınlarımızın yararlanması gerçekten çok önemli. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak Selçukbey Caddesi üzerindeki işyerimize gelmeleri durumunda her türlü kolaylığı sağlayacağımızı ve çok güzel bir çalışma ortaya koyacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Mutlaka bizleri arasınlar bize ulaşsınlar. Bizler de elimizden geldiğince onlara yardımcı olacağız. Son olarak buradan başta Bursa'da yaşayan halkımız olmak üzere yurt genelinde yaşayan bütün vatandaşlarımıza  Bursa'dan Selçukbey Caddesi'nden sevgilerimi, selamlarımı, göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

DENEYİMLİ KADROYA DANIŞMADAN KARAR VERMEYİN

 Anne-oğul güzel bir iş bölümü yaparak uzun yıllardır Bursalılara perde üretiminden dikişine, hazırlanışına, montajına kadar her türlü hizmeti sunan Güler Hanım’a ve Engin Bey'e bundan sonraki çalışmalarında bizler de başarılar diliyoruz. Son söz de burada yeni perde almak isteyen ya da perdelerini değiştirmek isteyen ev kadınlarımıza olacak. Perde seçiminden üretimine, ev içerisindeki mobilya  gruplarının görünümünden duvar boyasına kadar kendi evleri için en iyi perdenin hangisi olması yönünde birçok yorumlarda da bulunarak tecrübelerini paylaşan Gül-En Perdeniz’in deneyimli kadrosu ile bilgi alışverişi  yapmadan bir tasarrufa gitmemeleri yönünde olacaktır. Mutlaka Gül-En Perdeniz’le iletişime geçerek sonrasında karar vermeniz çok daha doğru olacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Ertuğrul Gazi Mahallesi,

 Selçukbey Caddesi No:58/A

Gsm:0539 270 14 95

0 545 629 24 34

Yıldırım/Bursa