Özkan YILDIRIM/ÖZEL RÖPORTAJ

***Öncelikle Çetin Bey bizleri, ekibimizi işyerinizde konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çetin Çakır kimdir? Sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım, sonrasında da sorularımıza geçelim.

Bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için öncelikle bende sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Çetin Çakır, 1979 Bursa doğumluyum, aslen Muşluyuz. Evliyim üçü kız, ikisi erkek olmak üzere 5 çocuk babasıyım.4 yıldır bu sektörde güzel çalışmalar ortaya koymaktayız ilk olarak evin altında çalışırken son iki buçuk yıldan beri Zekai Gümüşdiş Mahallesi Emirsultan Caddesi No:32-A’da çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bunun yanı sıra bir adet Bursa içerisinde hizmet veren bir halk otobüsümüzde bulunmakta. Bunun yanı sıra 4 tane de servis aracımız var. Çünkü bizim bu akücülük mesleğinde ürünü yerinde takmak çok önemli, sıklıkla insanlarımız arayarak adreslerini verip akülerini evlerinin ve işyerlerinin önünde takılmasını istiyor. Bu anlamda 7/24 insanlarımızın hizmetindeyiz. Telefonda müşterilerimiz hangi marka, hangi kuvvette, ebatta istediklerini söylediğinde biz de onlara  hangi markalar varsa istenilen ebatlarda onlara tekliflerimizi sunuyoruz, onlar da hangilerini isterse onu ev yerine iş yerine servis araçlarımızla götürerek takıyoruz, bu şekilde hizmet veriyoruz.

İSTEDİKLERİ YERDE YENİ AKÜLERİNİ TAKIYORUZ

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

***Yerinde hizmet verme anlamında nerelere kadar servisiniz var acaba Çetin Bey?

Yalova'ya kadar servisimiz var. İnegöl, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Susurluk, Bandırma her yere servisimiz var. Gemlik, Orhangazi ve Yalova'da zaten bize bağlı bayilerimiz var. Oralarda servis ücreti almıyoruz. Armutlu, Kapaklı'ya kadar servis ağımız bulunmakta, neredeyse Bursa'nın tüm ilçelerine servisimiz var.

HER ÇEŞİT AKÜMÜZ MEVCUT

 Biz Duracell’in ana bayisi olmakla birlikte diğer Varta, Bosch, İnci ve Çelik akülerinin de bayisiyiz. Küçük Sanayi’de depomuz var. Bunun yanı sıra Bursa ve ilçelerinde 30 tane bayimiz bulunmakta, bu bayiler bize bağlı olmakta birlikte, başka yerlerden de mal alabilmekteler.

GENİŞ SERVİS AĞI

Çetin akü Market olarak toplamda 4 kişiyiz, servis hizmetleri anlamında 7/24 halkımızın hizmetindeyiz. Yalova'ya kadar servis ağımız bulunmakta. Şuan da kendi çalışma sistemimizi oturtmuş durumdayız ve bu şekilde devam ediyoruz. Çocuklarda tabii büyüyorlar, inşallah ilerleyen süreçte onlarda bizlere yardımcı olurlar. Akü satışında kısa zamanda burada gerçekten güzel bir ivme yakaladık.

  *** Peki, Çetin Bey yıllık satış toplamı anlamında nasıl gidiyor satışlar ne yoğunlukla? Burada mı çoğunlukla satıyorsunuz, yoksa servis hizmeti bağlamında mı satışlarınız daha fazla?

KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT BURADA

Yıllık 7000 ile 10000 arası akü satışı gerçekleştirmekteyiz. Bunun da aşağı yukarı %90’ı servisimizle halkımızın işyerlerinde, evlerinde, yolda, dükkânlarında taktıklarımız. Çoğunlukla servis satışlarımız yüksek. Burada da satışımız var dükkânımıza gelen araçlara takıyoruz ama % 10 civarı bir payı var. İlk yıl burada tabii piyasayı oturtmak anlamında bayağı uygun fiyata akü satışı gerçekleştirmiştik, üstelik fiyatlarımız piyasa koşullarına göre oldukça uygun.

 ***Çetin Ustam güzel konulara değindik, insanlarımıza güzel bilgiler verdik yavaş yavaş da röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Son olarak buradan Bursa'da yaşayan ülkemizde yaşayan insanlarımıza, halkımıza ne gibi mesajlar vermek istersiniz neler söylemek istersiniz?

BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

İletişim adreslerinden, numaralarımızdan halkımız bize kolaylıkla ulaşabilir. Haftanın 7 günü hizmet veriyoruz sadece dükkânımıza gelmelerine gerek yok bulundukları yerde ebatları bize iletmeleri durumunda, hangi marka akü istiyorlarsa hazırda bulunan 4 servis aracımızla montajlarını gerçekleştirmekteyiz, piyasa koşullarına göre fiyat anlamında da oldukça rekabetçi rakamlara satışlarımızı gerçekleştirdiğimizi ayrıca belirtmek istiyorum. Bursa ve Bursa'nın birçok ilçeleri başta olmak üzere Yalova'ya kadar Balıkesir'in Susurluk ve Bandırma ilçelerine kadar geniş servis alanımızla halkımıza en iyi hizmeti sunmak çabasındayız. Başta da belirttiğim gibi bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için sizlere ve a Gazete ailesine ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Son olarak başta Bursa'da yaşayan 3 milyonu aşkın insanımız olmak üzere yurt genelindeki 84,5 milyon insanımıza Bursa'dan Emek, Zekai Gümüşdiş Mahallesi'nden sevgilerimi, saygılarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum. Hizmet anlamında güzel bir sistem ortaya koyarak Bursa ve ilçelerinin yanı sıra birçok komşu il ve ilçelere dahi güzel hizmetler sunan Çetin Akü Market’in kurucusu ve sahibi  Çetin Çakır'a bizler de çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

 Emek, Zekai Gümüşdiş Mahallesi,

 Emirsultan Caddesi No:32/A

Gsm: 0 538 559 16 97

Osmangazi/Bursa