Özlem ATAÇ/ÖZEL HABER

Bursa’ya dair ortaya çıkan bir ‘kimlik’ arayışında net bir detayı ayıran Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yayımladığı videoyla seçim vaadini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını açıkladı. 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye başkanlığının ikinci dönemi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’nin adayı olan Alinur Aktaş, seçim turları kapsamında bir araya geldiği gençlere şehrin tarih ve talihini değiştirmek için çalışacağını vaat etmişti.

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

DERSİMİZE ÇALIŞTIK

Hedefinin gerçekten de dönemine damga vuracak projeler üretmek olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, verdiği sözü tutmanın mutluluğunu dile getirirken, “Tarihi şehri ortaya çıkarmak için dersimize o kadar iyi çalıştık ki özellikle de Ulu Cami, Hanlar Bölgesi ve Hisar’ı yayalaştırmak adına” demişti.

GÜZELLİKLER 2022’DE 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Hanlar Bölgesi ve Çarşı Projesi’nde yıkımlar son aşamaya gelirken, Başkan Aktaş, “Bursa için tarih yazıyoruz. Şehrimizin bu kimliği ile anılması noktasında önemli adımları atmaya devam edeceğiz. Hanlar Bölgesi Çarşı Projesi de vitrin çalışmalarımızın başında geliyor. 2022’de güzellikleri daha net göreceğiz” dedi.