90' DK ve hakem maçı bitirdi kazanan taraf Bursaspor oldu.

90' DK Sol kanatta indirilen topla buluşan Bengali Koita ceza sahası içinde kontrolünü yapıyor. Penaltı noktasının hemen arkasından vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

90' DK Sağ kanatta Herolind Shala'nın attığı uzun pasla ceza sahası içinde topla buluşan Adem Büyük altıpasın hemen yanından vuruşunu yapıyor ancak bu top kalecinin de bakışları arasında yandan dışarı çıkıyor.

90' DK Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.

90' DK Tomas Sivok'un attığı uzun pasa hareketlenen Sercan Yıldırım sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

89'DK Sağ kanatta Yonathan Del Valle'nin verdiği kısa pasa hareketlenen Sercan Yıldırım sarı kart ile cezalandırılıyor.

88' DK Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Herolind Shala ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Merter Yüce bu topu kafa ile topu uzaklaştırıyor.

85'DK Orta saha bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Andre  geçiyor. Andre ceza sahası içine ortasını yapıtı.Fakat arka direkte Harun Tekin bu topu yükselerek kontrol ediyor.

84' DK Bursaspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Kubilay Kanatsızkuş çıkıyor ve yerini Merter Yüce'ye bırakıyor.

81'DK Kasımpaşa'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Tunay Torun çıkıyor ve yerini Batuhan Altıntaş'a bırakıyor.

80'DK Aziz Behich ve Tunay Torun faul sonrası birbirine giriyor. Hakem bu tartışma sonunda her iki oyuncuyu da sarı kart çıkardı.

78'DK Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Harun Tekin bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

77' DK Cristobal Jorquera, Adem Büyük'e yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

75'DK Penaltı vuruşunu yapan Tunay Torun'un şutunu kurtaran Harun topun ağlarla buluşmasına izin vermedi! 

75'DK Penaltı atışı için topun başına Tunay Torun geçiyor.

74'DK  Orta hakem İsmail Konuk, elle oynama sonucu ikinci sarıdan kırmızı kartı görüyor ve oyundan atıldı.

74'DK  İsmail Konuk, ceza sahası içinde topu elle kontrol ediyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

72'DK  Ceza sahası yayı önü sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Adem Büyük kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

71' DK Hakem İsmail Konuk, Bengali Koita'ya yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

68'DK  Andre Castro'nun kısa pasına hareketlenen Tunay Torun ofsaytta kalıyor.

67'DK  Kasımpaşa'da ikinci oyuncu değişikliği, Abdullah Durak çıkıyor ve yerini Herolind Shala'ya bıraktı.

62'DK  GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Yonathan Del Valle ceza sahası içine ortasını yapıyor. Sercan Yıldırım ön direğe yakın bölgeden kafa vuruşunu yaptı.Fakat Kenneth Otigba bu topa müdahalesini yapıyor ve uzaklaştırdı. Uzaklaşan topu ceza sahası yayı içinde kontrol eden Cristobal Jorquera düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Cristobal Jorquera'nın golü ile Bursaspor 1-0 öne geçiyor.

61'DK  Bursaspor'da ikinci oyuncu değişikliği, Joshua John çıkıyor ve yerini Sercan Yıldırım'a bırakıyor.

61'DK  Bursaspor'da ilk oyuncu değişikliği, Ricardo Faty çıkıyor ve yerini Cristobal Jorquera'ya bırakıyor.


59 ' DK Sol kanatta Andre Castro'nun verdiği kısa pasla topla buluşan Adem Büyük ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Harun Tekin'in ellerinde kalıyor.

58' DK Sol kanattan atılan pasa hareketlenen Adem Büyük ofsaytta kalıyor.

57' DKKasımpaşa'da ilk oyuncu değişikliği, Franck Etoundi çıkıyor ve yerini Bengali Koita'ya bırakıyor.

55'DK Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen  Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte İsmail Konuk kafa vuruşunu yapıyor ancak rakip oyuncuya çarpan top tekrar kornere gidiyor.

54' DKSol kanattan kazanılan duran top sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasına yakın bölgede İsmail Konuk kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten dışarı çıkıyor.

50'DK maçın bu dakikalarında karşılıklı top kayıplarıyla devam ediyor.

47' DKOrta saha yakınlarında kaleyi  gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kademeye giren defans oyuncuları bu topu kafa ile uzaklaştırıyor.

46' DKOrta Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çaldı. İkinci yarıya Kasımpaşa takımı başlıyor.

45 DK'Yaşar Kemal Uğurlu ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarıda herhangi bir gol sesi çıkmıyor.

45'DK Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Yonathan Del Valle ceza sahası içi sol çaprazına kadar topla ilerleyip şutunu çekiyor. Yavaş giden bu topu Ramazan Köse rahatlıkla kontrol ediyor.

45' DK Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ilk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre eklidi.

43' DK Adem  ceza sahası içinetopu çevirdi. Topa hareketlenen Franck Etoundi ofsaytta kalıyor.

40' DK Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan  Batalla ceza sahası içine girip ortasını yaptı.Fakat  bu orta sonrası top kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.

39' DK Sağ kanattan gelişene atakta topla buluşan Joshua John ceza sahası içine ortasını yaptı. Fakat  yapılan bu orta kimseye ulaşmadı.

35' DK Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortalama yaptı. Penaltı noktasına yakın bölgede topa hareketlenen Adem Büyük kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıktı.

34' DK Sol kanatta Olivier Veigneau'nın pası ile ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Tunay Torun bekletmeden vuruşunu yaptı. Fakat Harun Tekin bu topun kaleye gelmesine izin vermedi.

33' DK David'in  kısa pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Adem  soluna çekip şutunu kaleye yolluyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

32' DK Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına  Batalla geçti.Ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgeden altıpas içinde topa hareketlenen Kubilay  kafa vuruşunu yapıyor. Üst direkte çarpan top geri döndü.

29 DK Sol kanattan Andre Castro'nun çevirdiği topa hareketlenen Tunay  ofsaytta kaldı.

29'DK Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay ceza sahası içine ortasını yaptı.Fakat araya giren defans oyuncuları bu topu uzaklaştırdı.

28' DK Sağ kanatta topla ilerleyen Franck Etoundi kısa pası ile topu Andre Castro ile buluşturuyor. Andre Castro yay önünden bekletmeden bir şut çekiyor ancak Harun Tekin yatarak bu topu kornere gönderdi.

24' DK Orta sahada  yapılan paslaşmalarda karşılıklı top kayıpları ile maç devam ediyor.

21'DK  Sol kanatta topla buluşan Aziz Behich ceza sahası içine ortasını yaptı.Fakat bu top defans oyuncularının kontrolünde kalecide kalıyor.

19' DK Sol kanattan gelişen atakta Franck Etoundi pasını Adem Büyük ile buluşturuyor. Adem Büyük ceza sahası içinden şutunu çekiyor ancak İsmail Konuk'dan seken top kornere gidiyor.

19' DK Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kaleci çift yumrukla bu topu uzaklaştırıyor.

17' DK Sağ kanatta topla buluşan Franck  ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde Andre  bu topa vurmak istiyor ancak Bursaspor'lu kayarak top ayağına çarpıp dışarı çıkıyor.

16' DK Sol kanatta topa hareketlenen Kubilay bu topu elle kontrol ediyor.

14 'DK  Orta alandan atılan uzun pasa hareketlenen Franck Etoundi sol kanatta ofsaytta kalıyor.

14 'DK Kasımpaşa yapılan atak sonrası kontra atak yakalayarak sağ kanattan bastırdı yapılan şut vuruşu sonrası top taça çıktı.

13 DK Sağ kanatta topla buluşan Yonathan Del Valle ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kademedeki oyuncudan geri dönüyor

10' DK Maçın bu dakikalarında her iki takımda karşılıklı top kayıpları yaşanıyor.

07' DK Faul sonrası kazanılan korner sol köşe gönderi vuruşunda topun başına geçen Pablo Batalla bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

07' DK Orta alana yakın bölgeden Kasaımpaşa'lı oyununcun yaptığı faul ile kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen  Batalla ceza sahası içine ortasını yolluyor. Arka direkte indirilen top Cristian Titi'den sekip Kubilay Kanatsızkuş'un önünde kalıyor. Topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş sol ayağı ile şutunu çekiyor Kenneth Otigba'ya çarpan top dışarı çıkan top korner oldu.

03' DK  Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Kasımpaşa  Olivier Veigneau ceza sahası içine ortasını yaptı.Fakat  kademeye giren defans oyuncuları topu kafa ile uzaklaştırıyor.

01' DK Orta Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça ev sahibi Bursaspor başlıyor.

M.Ö  Her iki takım oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.