Koç

Liderlik, enerji ve başarı denilince ilk akla gelen burçlardan biri kuşkusuz Koç burcudur. Girdiği her ortamda dikkat çekmeyi ve ön planda olmayo arzulayan Koç burçları için Versace Bright Crystal EDT oldukça uygun bir seçim olacak.

Boğa

Güven ve sıcakkanlılık kelimelerinin tam karşılığı olan Boğa burcu kadınları, klasik parfümleri tercih edip yanılmamak isterler. Etkileyici olmasının yanında risksiz ve zamansız bir parfüm olarak Chanel N°5 akla gelen ilk parfümlerden.

 

İkizler

Canlılık ve zekanın burcun iki önemli kavramı olan İkizler burçlarına enerjik bir parfüm yakışır. Portakal çiçeği ve Madagaskar yasemininin baskın olduğu parfümdeki eğlenceyi yakalamamak imkansız olduğundan Chloe Love Story EDP tam onlara göre bir parfüm.

Yengeç

Duygusal ve duyarlı olmalarından yola çıkarak sade ve zarif notaları olan bir parfüm Yengeç burçları için en iyi tercihlerden biri olabilir. Çiçeksi bir koku olan Marc Jacobs Daisy Edt, zahmetsiz bir çekiciliğin kapısını aralıyor.

Aslan

İddialı olmak onların en belirgin özelliği. Enerjileriyle dikkat çekerken ateş burcu olarak başarı onların asıl hedefi. Bu yüzden güçlü bir feminen koku olan Tiffany Eau De Parfum tam onlara göre.

 

Başak

12 burç arasından en nahif ve zarif burçlardan biri olan Başak burcu, çiçeksi ve zarif notaları oldukça iyi taşıyabilirler. Pudralı kokusuyla hayran bırakacak Gucci Bloom tam Başka burçları için yaratılmış bir parfüm.

Terazi

Genelde saygılı ve zarif duruşlarıyla dikkat çeken Terazi burçları, sevgiden ve ilgiden oldukça hoşlandıklarından dikkat çekici ve etkileyici bir parfüm tam onlara göre. Giorgio Armani Si EDP ile tenlerine uygun parfümü bulmuş olabilirler.

Akrep

Sezgileriyle hareket etmeyi seven akrep burçları için onları her daim iyi hissettirecek bir parfüm mantıklı bir seçim olabilir. Üst notasında tütsü esansı ve amber barındıran yoğun ve etkileyici bir koku olan Dolce Gabbana Velvet Collection Incenso EDP, Akrep kadınları için bizce ideal seçimlerden biri.

Yay

Kendilerine olan özgüvenleri sayesinde dikkat çekmeyi seven Yay burçları için etkileyici ve kolay kolay unutulmayan bir parfüm uyum sağlayabilir. Bu sebeple Lancome Trésor Eau De Parfum tam olarak Yay burcu kadınları için biçilmiş kaftan.

Oğlak

Hırslı ve vazgeçmeyen yapılarıyla dikkat çeken ve bir yandan da keyif almaktan hoşlanan Oğlak burçları için Madagaskar ve Tahiti'den gelen vanilyalar, portakal çiçeği, gül ve manolyanın ince kokularıyla karıştığı Louis Vuitton Contre Moi, bizce en mantıklı seçim.

Kova

Özgürlüğüne bir hayli düşkün Kova kadınları için eğlenceli notaları olan ve vazgeçilmezleri olacak bir parfüm seçmek en doğrusu. Üst notalarında misket limonu ve limon içeren Miu Miu L'Eau Rosée Eau de Toilette Kova burçları için iyi bir seçenek.

Balık

12 burç arasından en duygusal olan Balık kadınları için "Hayat güzeldir." sloganından ilham alan Lancome La Vie Est Belle Edp, imza niteliğinde bir parfüm olmasıyla Balık burçlarının nahif ve sevgi dolu karakterlerini yansıtmak için iyi bir aday.

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar