45 yaşındaki ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Nazım Akmandil ile flaş bir karara imza attı. Aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık gündeme gelen çift, aldığı kararla herkesin ağzını açık bıraktılar. Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil çifti evleniyor! Nikah tarihi bile belli oldu...

EVLENME KARARI ALDILAR

1 yıldır ilişkilerine devam eden Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çifti nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Alınan kararın ortak bir şekilde alındığı söyleniyor.

a4-50.jpg

“TAM BİR EV KADINIYIM”

Sosyal medya üzerinden de sürekli gezerken gördüğümüz ünlü sunucu özünde böyle olmadığını ve görünenin tam aksine bir yapısının olduğunu belirterek, "Çok titizim. Evim sürekli sabun ve çamaşır suyu kokar. Misafirim hiç eksik olmaz. Sofra hazırlamayı, misafir ağırlamayı çok severim. İyi de yemek yaptığım söylenir" açıklamasında bulundu.

a6-36.jpg

Aynı zamanda Ersoy daha öncesinde Nazım Akmandil ile ilişkileri hakkında, “Bu yaz evleniyorum” demişti.

NAZIM AKMANDİL KİMDİR? NE İŞ YAPAR?

Nazım Akmandil hakkında internette çok fazla bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte Burcu Esmersoy’un sevgilisi Nazım Akmandil’in 30 yaşında ve Burcu Esmersoy’dan 15 yaş küçük olduğu biliniyor. Aynı zamanda Akmandil’in yazılımcı olduğu ve önemli projelerde yer aldığı da elde olan bilgiler arasında…

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da doğan Burcu Esmersoy’un annesinin ismi Kamile babasının ismi ise Timur'dur. Çerkez kökenli bir aileden gelen güzel sunucunun annesi ile babası o henüz 4 yaşındayken ayrılmış sonrasında yaşamını ablası ve babaannesiyle sürdürmüştür.

a9-25.jpg

Lise eğitimini Beşiktaş Lisesi'nde tamamlayan Burcu Esmersoy, İstanbul Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği okudu. Mezuniyetinin ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.
Burcu Esmersoy, 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçildi ve Türkiye'yi Japonya'da temsil etti. Yarışmadan "Dostluk Güzeli" ödülüyle döndü. 1998 yılında Günel Zeynalova’nın Didem adlı şarkısının klibinde oynayan Burcu Esmersoy, Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.
Formula 1 yarışlarını yerinde takip edip ve programlar yapan Burcu Esmersoy, 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı.

Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi

İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilen Burcu Esmersoy, Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile 2005 tarihinde Paris'te evlendi ancak çift 2008 yılında ayrıldı.

Güzel sunucu, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve 30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan "Yok Böyle Dans" yarışmasına yarışmacı olarak katıldı. 2011 yılında ise aynı yarışmada sunucu olarak yer aldı. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapan Burcu Esmersoy, 2017 yılında Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’la birlikte çekimleri Hindistan Mumbai, Varanasi, Yeni Delhi, Nepal ve Vietnam’da gerçekleşen Dünya Güzellerim isimli show programında yer aldı.