GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 5 OCAK 2022 ÇARŞAMBA

Sevgili Koç; Bugün, enerjinizdeki yükselişle birlikte kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Gün içerisinde tavırlarınızla etrafınızdaki kişilerin ilgisini çekmeyi ve odak noktası olmayı başaracaksınız. Her türlü problemin üstesinden gelebileceksiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik problemler gündeme gelse de partnerinize olan sevginiz ağır basacak ve çözüm için çaba sarf edeceksiniz. Duygularınız ve mantığınız arasındaki dengeyi sağlayabildiğiniz sürece her şeyin yolunda ilerleyeceğini bilmelisiniz. 

Sevgili Boğa; Olayları gereksiz yere büyütmemeye çalışmanız gerekiyor. Ufak tefek ayrıntılara takılarak günü kendinize ve çevrenizdekilere zehir etmemelisiniz. Tahammül seviyenizdeki düşüş çevrenizdeki insanlarla sorun yaşamanıza neden olabilir. İkili ilişkilerde çok dikkatli olmanız gereken bir sürece girdiğinizi bilmelisiniz. Dengeli olduğunuz sürece her şey yolunda ilerleyebilir. Aşk hayatınızda, partneriniz ayağınızı yerden kesecek. Sosyal hayatınızda yaşadığınız sorunları ilişkinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Kontrolü kaybetmemelisiniz. İpler elinizde olmalı.

Sevgili İkizler; İletişimle ilgili konularda şansınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlük çekmeyeceksiniz. Hatta çevrenizde siz anlatmadan sizi anlayabilen insanlar olacak. Bu durum kendinizi oldukça şanslı ve mutlu hissetmenize neden olacak. İstediklerinize adım adım ulaşabileceksiniz. Aceleci davranmamanız gerekiyor. Aşk hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da partnerinizin de bazı hamleleriyle bu problemleri ortadan kaldıracaksınız. Olumsuzlukların son bulması için çabalamaya devam edin. 

Sevgili Yengeç; Bugün, kendinizi kanıtlamak isteyeceksiniz. Etrafınızdaki kişilere kendinizi göstermek için çaba harcayacaksınız. Gereksiz riskler almadığınız sürece çok fazla sorun yaşamayacaksınız. Aşk hayatınızda partnerinizi rahatsız edecek davranışlardan uzak durmanız gerekiyor. İlişkinizi bitme raddesine getirecek tavırlar sergilememeye özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Verdiğiniz emekleri ve çabalarınızı düşünerek elinizden gelini yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Değişen koşullara uyum sağlayabildiğiniz sürece her türlü problemin üstesinden gelebileceksiniz.

Sevgili Aslan; Bugün, bulunduğunuz ortamlarda enerjinizle en dikkat çeken kişi olacaksınız. Özgürlük isteğiniz yüksek seviyelere çıkacak. Kafanıza eseni gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Ancak daha dikkatli olmanız gereken bir sürece girdiğinizi bilmelisiniz. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmalısınız. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Daha dengeli olmalısınız. Eskiye özlem duyabileceğiniz bir gündesiniz. Bu hissinizi partnerinize belli etmemenizde fayda var. Geçmişe takılı kalmayın!

Sevgili Başak: Bugün, genel olarak her şeyi oluruna bırakmak isteyeceksiniz. Her şeyi kontrol etmeyi bırakmanız size kendinizi çok daha iyi hissettirecek. Sorunlarla karşılaşacak olsanız bile her şerde bir hayır arayacak ve motivasyonunuzu asla düşürmeyeceksiniz. Sakin kaldığınız sürece her şey istediğiniz gibi ilerleyecek. Aşk hayatınızda da karşılaştığınız olaylar karşısında biraz daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Hata yapan taraf olmamalısınız. Mesleki olarak toparlanacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Her şeyin lehinize işleme ihtimali var...

Sevgili Terazi; Kontrolcü olma isteğinizin yüksek seviyeye çıkabileceği bir gündesiniz. Karmaşık durumların üstesinden tek başına gelmek isteyeceksiniz. Kimseden yardım kabul etmeyeceksiniz. Bu durum herkesten kendinizi soyutlamanıza neden olabilir. Çevrenizdeki kişilerden kendinizi bu kadar uzakta tutmamalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Gün içindeki huzursuzluğunuzun nedeni de aşk hayatınızdaki sıkıntılar olabilir. Partnerinizle aranızı düzeltmediğiniz sürece kendinizi tam olarak iyi hissedemeyebilirsiniz. Toparlanmanız gerekiyor.

Sevgili Akrep; Karmaşık adımlar atmamanız gereken bir gündesiniz. Ufak tefek tersliklerin bile canınızı çok sıkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Etrafınızdaki kişileri de olumsuz etkilediğinizin farkına varmalısınız. Daha pozitif yaklaşımlar sergilemeyi başardığınız sürece gününüzü mahvetmeyeceğinizi bilmelisiniz. Sakin kalmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda, sorun yaratan değil, sorunları çözen taraf olmayı denemelisiniz. Anlayışlı olduğunuz sürece ilişkinizin daha yolunda ilerleyeceğini göreceksiniz. Sert ve fevri tavırlar sergilememeniz gerekiyor. Yoğun bir süreçten geçiyorsunuz. Daha temkinli olmanız gerekiyor.

Sevgili Yay; Bugün, sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. İsteklerinize ulaşmak için biraz daha çaba göstermeniz gerektiğini bilmelisiniz. Daha kesin kararlar almadan önce gerçekten isteyip istemediğinize odaklanmanız gerekiyor. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Detaylar her açıdan belirleyici olabilir. Gözünüzü dört açmalısınız. Sorunların üstesinden geldikçe kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Aşk hayatınızda her şeyi kafanıza takmaktan vazgeçmelisiniz. Biraz daha sakin kalmayı başarabilirseniz çok daha mutlu olacağınızı bilmelisiniz.

Sevgili Oğlak; Bugün, planlı hareket etmek isteyeceksiniz. Ani gelişen durumlar çok fazla hoşunuza gitmeyebilir. Aldığınız kararları uygulama konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Aceleye getirdiğiniz durumların tam olarak istediğiniz gibi gerçekleşmeyeceğini ve sizi de mutlu etmeyeceğini bilmelisiniz. Bazı şeyleri zamana bırakmalısınız. Aşk hayatınızda ufak da olsa değişiklik yaşamak istiyorsunuz. İlişkinize heyecan katmanın yollarını aramalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacağınız bir gündesiniz.

Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi

Sevgili Kova; Sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Aniden gelişen olaylara karşı hazırlıklı olmaya çalışmalısınız. Göstereceğiniz tepkilerde aşırıya kaçmadığınız sürece çok fazla sorun yaşamayacaksınız. Aşk hayatınızda partnerinizle yaşadığınız gerilimler ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Birbirinizden sıkılmış hissine kapılabilir ve birden aranızdaki tüm bağları koparmak isteyebilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz!

Sevgili Balık; Bugün, kendinizi ifade etme konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Karamsarlıktan uzak durmayı başardığınız sürece olumlu gelişmelerle karşılaşacağınız bir günde olduğunuzu bilmelisiniz. Daima iyiyi düşünmeli ve hayatınıza iyiyi çekmelisiniz. Karmaşa yaratabilecek ortamlardan uzaklaşmalısınız. Güzel bir aşk yaşamaya artık hazırsınız. İlişkisi olmayanların kısmet kapılarının oldukça açık olduğu bir günde olduklarını bilmeleri gerekiyor! İlişkisi olanların ise aşk hayatlarında güzel gelişmeler yaşanabilir. Balıklar için mükemmel bir gün diyebiliriz!

 (Bölge Gündem)