Yeni gelin Hadise evlilik sonrası ilk açıklamasını kendi sahnesinde yaptı. Eşine övgüler yağdıran Hadise, eski aşkı Kaan Yıldırım'a da 'adam' göndermesinde bulundu. İşte Hadise'den bomba açıklamalar.

hadise.jpg

HADİSE KÖTÜ GÜNLERİ MEHMET DİNÇERLER'LE ATLATTI

Son günlerde özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise geçen yıllarda kötü bir süreçten geçmişti. Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise kötü günler yaşamış ve dostu Ebru Gündeş ile ilişkisini koparmıştı. Bu süreçte yanında olan sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım, ilk zamanlar Hadise'ye destek verirken, dedikodulara daha fazla kulak tıkamayarak ayrılık kararı almıştı.

kaanyidirimhasie.jpg

İrem Derici Bursa’ya Fiat Doblo ile geldi İrem Derici Bursa’ya Fiat Doblo ile geldi

Hadise üst üste darbe alırken, Ebru Gündeş ise konuyla alakalı sessizliğini bozmadı. Tüm bunlar yaşanırken Hadise kötü günlerini iş insanı Mehmet Dinçerler ile atlatırken ikilinin ilişkisi nikah masasına kadar gitti. Aniden evlenme kararı alan Hadise, gözlerden uzak aile arasında bir düğün yaptı. Çırağan Saray'ında kıyılan düğünden ise herhangi bir detay gelmedi.

kaan.jpg

"GERÇEK ADAMLIK BUDUR!"

Düğün sonrası soluğu sahnelerde alan Hadise, gittiği bir konserde sahnede evlendiğini itiraf etti. Eşinden bahseden Hadise, Mehmet Dinçerler'e her anında yanına olduğu için teşekkür ederken, eski sevgilisi Kaan Yıldırım'a da üstü kapalı göndermede bulundu. Hadise sahnede, "Asla ve asla dışardan gelen o iğrenç lafları duymadığı için teşekkür ederim. İşte gerçek adamlık budur. Mehmet seni seviyorum. Acaba o kişi karşıma çıkacak mı? derdim yıllarca. Ve çıktı. İnandım, istedim. Allah'tan istedim, verdi. Ve çok mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. Hadise'nin bu açıklamaları magazine bomba gibi düşerken, Kaan Yıldırım'ın ise bu konuda ne diyeceği merak konusu oldu. Nazardan korktuğu için düğün fotoğraflarını paylaşmak istemeyen Hadise, sevenlerine anlayışlarından dolayı teşekkür etti.

hande-ercel-kaan-yildirim-aski-hadise-yaratacak-iste-gizli-aska-dair-ilk-goruntuler-khbxua8c.jpg

KAAN YILDIRIM, MEHMET DİNÇERLER'İN ESKİ SEVGİLİSİYLE

Şimdilerde adı Mehmet Dinçerler'in eski sevgilisi oyuncu Hande Erçel ile anılan Kaan Yıldırım, Hadise'nin bu sözlerinden sonra ne diyeceği merak konusu oldu. Ayrıldıktan sonra da herhangi bir açıklama yapmayan Yıldırım'ın Hadise hakkında çıkan yasak aşk iddialarından dolayı ayrıldığı söylendi. (Karar)