Gülin ÖZDEMİR

Güler- Ramazan GÜL çiftinin biricik kızları Kübra ile Elife- Osman Demircan’ın oğlu Yunus Emre ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler. Genç çiftin salona girişiyle birlikte alkış kıyameti koparken çift müzik eşliğinde dans etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı tören, pastanın kesilmesinin ardından mutlu bir şekilde tamamlandı. Törene Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer ve birçok iş adamı katıldı. Gece boyunca arkadaşları ve akrabaları ile doyasıya eğlenen çiftin heyecanları gözlerinden okundu. Gecede tüm konuklarla tek tek yakından ilgilenen çiftin aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Yaren Leylek Amerika’nın gündeminde Yaren Leylek Amerika’nın gündeminde

Çiftin heyecanları gözlerinden okundu.

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer, İş adamlarından Aykut Yıldız, Etem Güllü, Sezai Ergün, Ömer Ünal, Aslan Kadir Ünal, Kahraman Çam ve diğer konuklar günün anlam ve önemine dair anı fotoğrafı çektirdi.

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer ve iş adamı Aykut Yıldız


İş adamlarından Aslan Kadir Ünal ve Etem Süllü törene katılım sağladı.

PANDEMİDE UZAK KALDIK

Almanya’dan gelen inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarından Aslan Kadir Ünal, Etem Süllü ve güzellik merkezi sahibi Kahraman Çam hediyelerini takdim ederek bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Pandemi dolayısıyla cemiyetlerden uzak kaldıklarını dile getiren Aslan Kadir Ünal , “Bu düğün vesilesiyle memleket hasretinimizi bir nemze dindirdik. Dost ve arkadaşlarımla da hasret gidermek için bir fırsattı. Gelin ve damada bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi.

Aile ve dostları da çiftin mutluluklarına ortak oldular.