Öykü Karayel, 'Bir Başkadır' dizisindeki başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Netflix'in 8 bölümlük projesinde 'Meryem' karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu, Zorlu PSM’nin YouTube kanalında yayınlanan, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu “Teras Noir” programına konuk oldu.

ere.jpg

Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi

'Bir Başkadır' dizisinde 'Meryem'

'MERYEM BENİM İÇİMDE, ÇOK TANIDIK'

'Bir Başkadır' dizisinde 'Meryem' karakterini oynayan Öykü Karayel, “Meryem’in senin için kişisel bir tarafı var mı?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“O insan içimde var bir şekilde. Nereden olduğunu bilmiyorum ama çok tanıdık. Bir yandan yadsınamaz bir senaryo da var. Oyunculuğa dair o kadar elverişli diyaloglar var ki, ‘es’lerine, dur noktalarına kadar belirlenmiş halde. Bu anlamda oyunculuk açısından kolaylık sağladığını söyleyebilirim. Berkun Oya ile çalışanlar bilir, diyalogları değiştirme ihtiyacı duymazsın, çünkü oyuncunun ağzına cuk oturur laflar. Çok fazla yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum, ancak hepimizin kendini gösterebileceği kadar iyi işin olduğunu düşünmüyorum. Bu anlamda kendi adıma şanslı olduğumu düşünüyorum.”