Gençliğe sporcu kimliğini kazandırma hedefiyle çalışan Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü, gelecekte büyük başarılara imza atacak gibi duruyor. Futbolcu fabrikası gibi olan kulüp gelecekte kız çocuklarına yönelik çalışmalarda yapacak. Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü, Başkanı İkram Gişi, gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Gişi, “Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü olarak mahallemize değer kattık. 40 yıl önce kurulan Sırameşeler Spor Kulübünü, güzide Alemdar Mahallemizle birleştirerek Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü olarak yola devam ettik. 7 tanede okul 600 tane talebeyle mahallemizde, çocuklarımıza, gençlerimize hizmet veriyoruz. Bir gelirimiz var ya da yok bunun istişaresini asla yapmıyoruz. Kendimiz el verdiğimizce gönülden yapıyoruz bu işi. Velilerimizin teveccühü okul müdürlerimizin teveccühü var. Burada olan gelişimleri görüyorlar. Bizde burada bir veli gibi çocuğun hem sportif hem ahlaki değerlerini koruyarak büyütüyoruz. Belediyemiz bize güzel bir tesis kazandırdı o güzelliğe kat kat güzellik biz kattık. İki mahallemizin tek kulübü olarak hizmet veriyoruz. Burada halkımız aktivitelerden yararlanıyor. 600 tane çocuk var okul müdürlerimizin çocukları burada 9 kategoride takımımız var. Geçen sene kız futbol takımı denedim ama başaramadım. Onun yerine Satranç koyduk. Kız çocuklarına yönelik bir dal daha düşünüyorum. Kız çocukları için ücretsiz olarak voleybol fileleri kuruyorum. Mahalleye Bu şekilde değer kattığını düşünüyorum” diye konuştu.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK

Kulüpte alt yapı antrenörü olarak görev yapan Vedat Hürsoy, şöyle konuştur: “Pandemi dönemiyle beraber uzun zamandır çalışma imkanı bulamadık. Bir ara çalışmalarımız oldu ama daha sonra yasaklar devam etti. Şimdi yeni yeni başlıyoruz. Futbol da tabiî ki çok önemli ama bu mahallede çocuklarımızın futbol kültürü edinmeleri ve kötü alışkanlıklardan kendilerini korumaları birinci hedefimiz. Bende alt yapı antrenörü olarak 2 yıldır onlarla birlikteyim. Çocuklarımız alttan gelişiyorlar. Yetenekli oyuncularımız var. Potansiyel bir mahalle. Her şey yetenekte değil tabi burada yetenekle beraber çocuklarımızı Kötü alışkanlıklardan kendilerini soyutlasınlar kendilerini spora versinler diye çalışmalar yapıyoruz.  Bunlar bizim 2012 13 14 15 doğumlu çocuklarımız. İleriki günlerde daha da artacak.  Kız çocuklarıyla ilgili başkanımız grup oluşturmak istiyor. Voleybol branşında kız çocuklarımız vardı ama pandemi yüzünden dağıldı.  Güzel bir yerdeyiz. Güzel bir avantajımız var ve bunu değerlendirmeliyiz.”

Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor