BTTDD Bursa Şubesi dernek merkezinde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, AK Parti Bursa Milletvekili Av. İsmet Su, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, BTTDD Bursa Şubesi üyeleri ve çok sayıda STK başkanı da katıldı.

Dernek üyelerinin ve konukların bayramını kutlayan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Siz değerli dostlarımın mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederek, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur getirmesini diliyorum. Mübarek Ramazan ayı boyunca edindiğimiz güzel alışkanlıkları bundan sonrada devam ettirmemiz dileğiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Konuşmasına Gazze’deki olaylara dikkat çekerek devam eden Köse, “Üzülerek söylüyorum ki Ramazan ayı içerisinde oluşan ve gittikçe artan zulümleri hepimiz takip ediyoruz. Bu yüzden gönlümüz buruk ve kırık. İslam coğrafyasında oluşan bu zulümlerin bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz. Rabbim inşallah o mazlumlarında bir an önce bayram yapabilmelerini nasip eder” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da konukları selamlayarak başladığı konuşmasında, “Burası benim ocağım. Yıllarca hep birlikte Batı Trakya davası adına önemli kararlar verdik. Etkili ve güçlü bir dernek olma adına önemli yollardan geçtik. Derneğimizin gelmiş olduğu bu nokta hakikatten hepimizi gururlandırıyor. Bayramın ailenize, Türkiye’mize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

BTTDD üyeleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise, “Hepinizin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyor ve hep birlikte huzur dolu bir bayram geçirmenizi yüce rabbimden niyaz ediyorum. Gönül isterdi ki tüm dünya Müslümanları bu bayramı güzellikler içerisinde kutlasın. Ancak yine her bayram olduğu gibi dünya Müslümanlarının büyük bir bölümü bu bayramı huzur içerisinde kutlayamıyorlar. İnşallah onlarda önümüzdeki bayramları birlik ve beraberlik içerisinde kutlarlar” dedi.