Toplantının ardından Meclis üyelerine ve basın mensuplarına çalışmalar hakkından basın açıklaması gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürü İsmail Acar Belediye Meclisine Brifing Verdi

İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis üyelerini brifing vererek bir ilki gerçekleştirdi.

İznik Belediyesi  İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde bulunan Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2014 Olağan Kasım Ayı 2. Birleşim toplantı sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü 6 aylık çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

İznik Belediyesinin 6 aylık çalışmaları hakkında bilgilendirme de bulunan Fen İşleri Müdürü İsmail Acar " Sayın Belediye Başkanım ve sayın Belediye Meclis üyelerim ve değerli basın mensupları, Çalışmalarımızı sizlere 5 ana başlık altında sunacağım. İlk olarak araç personel hakkında bilgi aktarıyorum. Fen İşleri Müdürlüğü olarak 13 Araç filosu ve 31 personel ile hizmet üretiyoruz. Genel Hizmet Bilgisi olarak ise Kalem hizmetleri ve sekreterlik işleri, Altyapı şefliği ve Yapım şefliği olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı Taşra Mahalle hizmetleri altında tüm mahallelerimize sunuyoruz" dedi. Ardından yapılan çalışmaları slayt eşliğinde Başkan Sargın ve Meclis üyelerine teker teker anlattı.

Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " Bu gün olduğu gibi bundan sonra da yapılan tüm çalışmalar 6 aylık raporlar halinde sizlere ve basına tanıtılacak. Öncelikle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 39 mahallemize imkanlar ölçüsünde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Çalışmalara baktığımızda her mahallemize bir hizmet sunmuşuz. Biz hep birlikte İznik`i inşa etmeye çalışıyoruz. Meclisimizde herhangi bir ihtilaf yoktur. Bütün gruplar İznik`in geleceği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ben buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meclisimizle birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz. İznik`i daha yaşabilir hale getirebilmek için tüm altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarım canla başla çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.

Toplantıdan sonra Belediye Başkanı Osman Sargın Tüm Belediye Meclis üyelerine, basın mensuplarına ve daire amirlerine Akşam yemeği ikram etti.