Gece saatlerinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın'ın vefat haberinin ardından siyasilerden mesajlar paylaşıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Erdoğan, mesajında şunları ifade etti: "Türk sinemasının usta aktörü, sanatıyla, duruşuyla, karakteriyle hepimize örnek olan büyük sanatçı Cüneyt Arkın'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Arkın'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin, sinema camiamızın ve milletimizin başı sağolsun."

Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı

Meclis Başkanımız Mustafa Şentop, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın vefatı üzerine şahsi Twitter hesabından taziye mesajı paylaştı. Şentop mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sinema tarihimizde unutulmaz bir iz bırakan usta oyuncu Cüneyt Arkın'a Allah'tan rahmet diliyorum. Cesareti ve mertliğiyle öne çıkan "Bizim kahramanlarımız"ı canlandırdığı filmleriyle, milletimizin hafızasında ve gönlünde yaşamaya devam edecek. Mekanı cennet olsun."