Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette başkan Çağlayan Çakırlı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Hizmet binası önünde bulunan parkta vatandaşlarla buluşan Başkan Çağlayan, vatandaşları dinledi, sorun ve taleplerine çözümler aradı. 
Köprü genişletme çalışmaları başlıyor
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, vatandaşlarla sohbetinin ardından Çakırlı’da mahalle içinden geçen dere üzerindeki köprüde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin köprü ile ilgili genişletme çalışması talebi nedeniyle köprüyü inceleyen başkan Çağlayan, teknik personel ile birlikte köprünün özellikle giriş bölümlerinde genişletilme çalışması yapılması talimatını verdi. Buradaki incelemenin ardından Çakırlı içinden geçen dere yatağında da inceleme yapan Başkan Çağlayan, tamamlanan ıslah ve dere yatağında yapılan beton çalışması ile daha temiz bir görünüme kavuşan bölgelerde incelemelerde bulundu.
Çakırlı’nın ihtiyaçları gideriliyor
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı meydanında da yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili meydanda inceleme yaptı. Çağlaya, dış mahallelerde sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve onların sorunlarını dinlediklerini belirterek, Çakırlı’da yapılması gereken ve aciliyet isteyen meselelerin çözümü için uğraş veriyoruz dedi.