Edinilen bilgiye göre, baba A.A ile oğlu G.A. arasında miras davası yüzünden 5-6 yıldan bu yana sürekli kavga çıkarken, husumet mahkemeye taşındı. 6 Şubat 2012 tarihinde mahkemeye gelen baba ve oğul arasında mahkeme çıkışında adliye binası önünde yeniden tartışma başladı.

Çıkan tartışmada, 1 kişi aldığı bıçak darbeleri sonu yaralanmış, 6 kişi ise gözaltına alınmıştı. Yaşanan olay sonrası zaman zaman çıkan kavga ve tartışmalara polis ekipleri erken müdahalelerde bulunmuştu. Baba ve oğul arasındaki husumet yeniden alevlenerek, G.A., babası A.A.’yı Cumhuriyet Mahallesi 1580 Sokak yakınlarında yakalayarak kolundan bıçaklayıp kaçtı. Daha sonra G.A., yanına kimliği belirsiz 2 şahsı alarak babası A.A.’nın evine gelerek, A.A. ve babasının yanında bulunan öz kardeşleri Y.A. ile H.A.’ya bıçak ve silahlarla saldırdı. Olayı haber alan polis ekipleri kısa sürede harekete geçerek, ihbar edilen adrese geldi.

Polis ekiplerinin geldiğini gören G.A. ile yanında bulunan 2 kişi hızla kaçarken, polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Meydana gelen kavgada ise, baba A.A.’nın aracında hasar meydana geldi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.